Ανησυχία Καπετανόπουλου

13:04 12/4/2012 - Πηγή: AEK365

Του Γιώργου Νικολάου

Όσοι από οποιαδήποτε πλευρά επιχείρησαν να υποβαθμίσουν το θέμα της κωλυσιεργίας στη διαδικασία εξυγίανσης και αύξησης του Μετοχικού Κεφαλαίου της ΚΑΕ ΑΕΚ «πλανήθηκαν πλάνην οικτρά». Η ανησυχία υπήρξε από την πρώτη στιγμή έντονη στο εσωτερικό της προσωρινής διοίκησης της ΚΑΕ ΑΕΚ. Αποκαλύπτεται, λοιπόν, σήμερα, ότι η κατάσταση είναι πιο σοβαρή απ' ότι και εμείς είχαμε αντιληφθεί, καθώς η κατάθεση

των τεσσάρων ισολογισμών (2007, 2008, 2009, 2010) δεν αρκεί για να ξεκινήσει η διαδικασία ακόμη κι αν κατατεθεί από την πλευρά Γιάννη Φιλίππου και ο ισολογισμός του 2011. Ο εμπνευστής του μοντέλου εξυγίανσης και νομικός της ΚΑΕ, Βασίλης Καπετανόπουλος, απέστειλε σήμερα επιστολή προς τους μετόχους (Φιλίππου, μέσω του εκπροσώπου του Σωκράτη Λαμπρόπουλου και Ερασιτεχνική) και στον πρόεδρο της ΚΑΕ, Νίκο Γεωργαντζόγλου.
Στην επιστολή του ο κ. Καπετανόπουλος εκφράζει προς όλους την αγωνία του για το εγχείρημα, καθώς «διαπίστωσε», ότι οι ισολογισμοί δεν έχουν ελεγχθεί από ορκωτό λογιστή, και δεν έχουν υπογραφεί από τις προηγούμενες διοικήσεις, όπως προβλέπεται από τον νόμο. Απαιτείται η έγκριση από τη γενική συνέλευση, να καλυφθούν τα έξοδα δημοσιεύσεων των ισολογισμών και αμοιβές λογιστών και κατόπιν η έγκριση από το υπουργείο Ανάπτυξης.
Ο δρόμος της εξυγίανσης είναι ακόμη μακριά...

Keywords
Τυχαία Θέματα