Νέες καθυστερήσεις στον Ολυμπιακό

10:52 24/11/2012 - Πηγή: AEK365

Νέα... αναβολή παίρνει το ζήτημα των νέων συμβολαίων στον Ολυμπιακό, με τις εξελίξεις να μετατίθενται μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ίσως και αργότερα. Ένα γνωστό... Ολυμπιακό φαινόμενο δηλαδή, καθώς εδώ και περίπου 2 μήνες οι ανανεώσεις πηγαίνουν από... παιχνίδι

σε παιχνίδι.

Εδώ και καιρό έχει ανοίξει αυτή η συζήτηση με τους Ραφίκ Τζεμπούρ, Χοσέ Χολέμπας και Βασίλη Τοροσίδη, ωστόσο ακόμη δεν έχει επιτευχθεί συμφωνία. Οι δύο πρώτοι έχουν εγείρει υψηλές οικονομικές αξιώσεις, που στον Ολυμπιακό δεν είναι σίγουρο ότι θέλουν να καλύψουν. Ο Αλγερινός φορ θέλει συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές που υπερβαίνουν το 1,5 εκατ. ευρώ καθαρά, ποσό που δύσκολα μπορούν να δώσουν οι «ερυθρόλευκοι». Ο παίκτης βέβαια θεωρεί πως μπορεί να βρει ανάλογο συμβόλαιο σε Τουρκία ή Ρωσία. Ο Χολέμπας ανέβασε κι άλλο τις απαιτήσεις του στα 700.000 ευρώ, με τον Ολυμπιακό να προτίθεται να δώσει γύρω στα 400.000 ευρώ.

Οσον αφορά την περίπτωση του Τοροσίδη, είναι πιο σύνθετη. Κι αυτό γιατί είναι γνωστή η επιθυμία του να αγωνιστεί στο εξωτερικό, με τον Ολυμπιακό να είναι ανοιχτός στο ενδεχόμενο να ζητήσει πρόταση για να τον παραχωρήσει τον Ιανουάριο.

Keywords
Τυχαία Θέματα