Μουρίνιο: «Θέλω το Champions League»

09:44 24/11/2012 - Πηγή: AEK365

Να κατακτήσει το Champions League και με τη Ρεάλ Μαδρίτης θέλει την εφετινή σεζόν ο Ζοσέ Μουρίνιο. Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει πανηγυρίσει τον τίτλο τόσο με την Πόρτο, όσο και με την Ίντερ, όμως τόνισε πως αν το καταφέρει με τη «βασίλισσα» της Ευρώπης, τότε αυτό θα είναι κάτι το ιδιαίτερο για τον ίδιο.

Αρχικά, ο Μουρίνιο τόνισε για την κατάκτηση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης με την Ίντερ: «Ήταν μία ιδιαίτερη στιγμή για τον κ. Μοράτι

και κάποιους παίκτες, οι οποίοι με βάση την ηλικία του, είχαν την ευκαιρία να κατακτήσουν το τρόπαιο. Πραγματικά απόλαυσα εκείνη την περίοδο.».

Όσον αφορά στο περσινό πρωτάθλημα της Ρεάλ Μαδρίτης δήλωσε: «Η μέρα μετά τον αποκλεισμό από την Μπάγερν Μονάχου στο Τσάμπιονς Λιγκ ήταν μία ακόμη μέρα και δεν μπορείς να λυπάσαι για μία εβδομάδα. Ωστόσο, δεν σταματάς να το σκέφτεσαι, αφού πρόκειται για μία ήττα σε έναν ημιτελική και - μάλιστα- στη διαδικασία των πέναλτι. Αυτό είναι κάτι που πονάει».

Τέλος, τόνισε για τον μεγάλο εφετινό στόχο της ομάδας του: «Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει το δέκατο τρόπαιο στην ιστορία της και εγώ το τρίτο με διαφορετική ομάδα στη διοργάνωση. Θα είναι κάτι ιδιαίτερο για εμένα. Με ηρεμία θα τα καταφέρουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα