Μιχάλη Σιμιγδαλά συλλυπητήρια και καλή δύναμη

09:24 24/11/2012 - Πηγή: AEK365

Του ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΜΟΥΡΤΖΗ

Φρικτό θάνατο βρήκε το πρωί της Παρασκευής 23 Νοεμβρίου μέσα στο σπίτι της η Ελένη Σιμιγδαλά, μητέρα του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, και ταμία του Συνδέσμου βετεράνων Μιχάλη. Από το σπίτι που έμενε επί της οδού Παρνηθίου Διός 60 στο Δήμο Αχαρνών, έβγαιναν καπνοί. Οι γείτονες κάλεσαν την Πυροσβεστική και οι άνδρες του Πυροσβεστικού σώματος που μετέβησαν στο τόπο της πυρκαγιάς, είδαν ότι είχε καεί η κρεβατοκάμαρα και η Ελένη Σιμιγδαλα ήταν νεκρή, με πολλαπλά εγκαύματα στο κορμί της!

Για την Πυροσβεστική

το συμβάν θεωρήθηκε «μικρό», αφού δεν υπήρχε μεγάλη πυρκαγιά και δεν κάνει προανάκριση. Όμως την προανάκριση για το γεγονός, ανέλαβε η Ελληνική Αστυνομία. Αφ' ενός μεν γιατί η πόρτα του σπιτιού που διέμενε η Ελένη Σιμιγδαλά βρέθηκε παραβιασμένη και αφ ετέρου γιατί η εκλιπούσα βρέθηκε πεσμένη στο πάτωμα και με ένα μαξιλάρι δίπλα της. Πιθανολογείται ότι έχει γίνει διάρρηξη και οι δράστες έβαλαν φωτιά στο σπίτι για να χαθούν τα ίχνη τους. Για τα αίτια του θανάτου της 92χρονης Ελένης Σιμιγδαλά, θα αποφανθεί το Σάββατο 24 Νοεμβρίου ο ιατροδικαστής. Η κηδεία της πολυαγαπημένης μητέρας του Μιχάλη Σιμιδαλά, που είναι απαρηγόρητος και «ψυχικό ράκος», δεν έχει ακόμη αποφασιστεί πότε θα γίνει.

Το πιο πιθανό είναι να γίνει την Τρίτη, αφού λογικά τη Δευτέρα ο Ιατροδικαστής θα παραδώσει στον ταμία και προπονητή της ομάδας βετεράνων της ΑΕΚ την έκθεσή του, για τα ακριβή αίτια του θανάτου της Ελένης Σιμιγδαλά. Μιχάλη, συλλυπητήρια και καλή δύναμη

Keywords
Αναζητήσεις
σιμιγδαλα ελενγ
Τυχαία Θέματα