Δεν... αλλάζει ο Ολυμπιακός

17:00 4/1/2015 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ

17η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 2-1

ΓΗΠΕΔΟ: «Καραϊσκάκης»

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιώργος Κύζας (Δράμας)

Ακόμα μία δύσκολη νίκη πέτυχε ο Ολυμπιακός, απέναντι στον Πλατανιά αυτή τη φορά. Οι "Ερυθρόλευκοι" επικράτησαν με 2-1 των Κρητικών και μείωσαν ξανά στον πόντο τη διαφορά από τον ΠΑΟΚ.

Μέσα σε δύο λεπτά (7' και 8') ο Πλατανιάς έχασε δύο σπουδαίες ευκαιρίες με τους Τσουράκη και Τόρες αντίστοιχα. Ο Ολυμπιακός στην πρώτη του επίσκεψη στην εστία του Ολιμπά άνοιξε το σκορ με ωραίο σουτ του Εντινγκά στο 17ο λεπτό.

Ο Πλατανιάς απείλησε ξανά στο 20' με τον Τσουράκη για να απαντήσει στις χαμένες ευκαιρίες ο Ολυμπιακός με τον Μπενίτες λίγα λεπτά μετά. Αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή στο πρώτο 45λεπτο.

Στην επανάληψη ο Πλατανιάς «πάγωσε» το «Καραϊσκάκης» όταν με τον Αγκιλέρα στο 50' σε υποδειγματική αντεπίθεση έφερε το ματς στα ίσα. Αξίζει να σημειωθεί πως ο κ. Κύζας ακύρωσε το γκολ ως οφσάιντ αλλά σχεδόν αμέσως πήρε πίσω την απόφασή του μετά από υπόδειξη και του βοηθού του.
Και κάπου εκεί ξεκίνησαν οι αποδοκιμασίες του κόσμου, οι οποίες έγιναν πιο έντονες όταν ο Μίτσελ έβγαλε τον Μπενίτες και τον Φορτούνη, αφήνοντας στο γήπεδο τον Μήτρογλου.

Ο Ολυμπιακός άργησε να συνέλθει και απειλήθηκε ξανά από τους Κρητικούς με τον Ρομπέρτο να λέει «όχι» σε μεγάλη ευκαιρία στο 72'.

Ο Μήτρογλου όμως, στο 74' έδωσε ξανά το προβάδισμα στην ομάδα του και... δικαίωσε τον προπονητή του.

Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε χωρίς κάτι αξιοσημείωτο και ο Ολυμπιακός πήρε ακόμα μία δύσκολη και αγχωτική νίκη.

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Ομάρ, Αυλωνίτης, Σιόβας, Μασουακού, Εντινγκά, Μανιάτης, Φορτούνης(58' Ντουρμάζ), Ντομίνγκες, Μήτρογλου(85' Διαμαντάκος), Μπενίτες(58' Ντοσεβί)

Πλατανιάς (Χριστόπουλος): Ολιμπά, Κουλιμπαλί, Μιλούνοβιτς(61' Μενδρινός), Μπανανά, Τσουράκης(46' Φιγκέιρα), Ιτούα, Μαχαμάτ, Μπεριάν, Τόρες, Δημήτρης, Νούνες

Keywords
Τυχαία Θέματα