«Να βελτιωθούμε από παιχνίδι σε παιχνίδι»

23:06 30/1/2013 - Πηγή: AEK365

Ιδιαίτερα αισιόδοξος για το μέλλον της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών εμφανίστηκε σε δηλώσεις του, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με αντίπαλο την Κροατία στο ΟΑΚΑ, ο Κώστας Βαμβακάρης.

Ο συνεργάτης του Σάκη Κεχαγιά, ο οποίος είχε αναλάβει την Εθνική ως υπηρεσιακός προπονητής για τα παιχνίδια της πρώτης και δεύτερης αγωνιστικής των προκριματικών του Γουόρλντ Λιγκ, ανέφερε στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας:

«Είναι λογικό η ομάδα να μην έχει ακόμα συνοχή και να μην είναι όλοι οι παίκτες δεμένοι μεταξύ τους. Μην

ξεχνάμε ότι ο προπονητής είναι τελείως καινούργιος, τρεις μέρες μόνο δουλεύει γι' αυτή την ομάδα. Προσπάθησα από την πλευρά μου να τον βοηθήσω, με τα δεδομένα που υπήρχαν με τον προηγούμενο προπονητή τον κ. Άντριτς, και να του μεταφέρω κάποια θετικά και αρνητικά της ομάδας, ώστε να μπει όσο πιο γρήγορα στο κλίμα. Πιστεύω ότι η ομάδα, όπως έχω πει και παλαιότερα, έχει ταλέντο και πολύ μέλλον. Σίγουρα θα καταφέρουμε κάτι πολύ θετικό στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα που έρχεται. Είμαι ιδιαίτερα αισιόδοξος, όπως και ο Σάκης Κεχαγιάς, γι' αυτό και αναλάβαμε την ομάδα. Δυστυχώς βέβαια λεφτά δεν υπάρχουν, όχι μόνο για το πόλο, αλλά για όλα τα αθλήματα. Βιώνουμε καταστάσεις πάρα πολύ δύσκολες και το μέλλον φαντάζει λίγο δυσοίωνο. Ωστόσο, πιστεύω ότι με την προσπάθεια και τη βοήθεια όλων των παραγόντων θα έρθουν καλύτερες μέρες», δήλωσε αρχικά ο Κώστας Βαμβακάρης και συμπλήρωσε:

«Οι Κροάτες σήμερα έπαιξαν μια άμυνα ζώνης που δίνει τη δυνατότητα, αν βρεθεί η περιφέρεια σε καλή μέρα, να βάλουν γκολ όπως και έγινε. Η ομάδα μας προσπαθεί να αφομοιώσει κάποια στοιχεία του προπονητή τελείως καινούργια, τα οποία θα βγουν στην πορεία πιστεύω σιγά σιγά. Θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε αυτή την εικόνα από παιχνίδι σε παιχνίδι».

Keywords
Τυχαία Θέματα