«Ενθαρρυντική η παρουσία της Εθνικής»

23:06 30/1/2013 - Πηγή: AEK365

Με σκορ 7-9 ηττήθηκε από την Κροατία η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Ανδρών, στο πρώτο της παιχνίδι με νέο προπονητικό σχήμα. Το ανανεωμένο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αντιμετώπισε την παγκόσμια δύναμη Κροατία στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των προκριματικών του Γουόρλντ Λιγκ, αφήνοντας θετικές εντυπώσεις για το μέλλον.

Ο νέος Ομοσπονδιακός τεχνικός της ομάδας, Σάκης Κεχαγιάς, σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης, παρομοίασε την Εθνική με ορχήστρα,

η οποία μέσα από συνεχή δουλειά θα προσπαθήσει να «παράγει» σταθερό ήχο. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Η παρουσία της ομάδας ήταν πολύ ενθαρρυντική για μένα, με δεδομένο ότι παίξαμε με την χρυσή Ολυμπιονίκη και μπορέσαμε να τους κοιτάξαμε στα μάτια. Δεν θέλω φυσικά να υποβιβάσω τη δική μας ομάδα, γιατί υπάρχει καλό υλικό και μπορούμε να είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί απέναντι σε τέτοιες ομάδες. Σήμερα ήμασταν πολύ καλοί, αλλά το ίδιο και στις προπονήσεις, αφού είναι εκείνες που αντικατοπτρίζουν το παιχνίδι. Από κει και πέρα έχουμε χρόνο να δουλέψουμε, να δούμε λάθη, παραλείψεις και να προχωρήσουμε», δήλωσε αρχικά ο Σάκης Κεχαγιάς και συνέχισε αναφερόμενος στη συνέχεια της ομάδας ενόψει και του Παγκοσμίου πρωταθλήματος της Βαρκελώνης:

«Όσον αφορά το μεγάλο στόχο που είναι η Βαρκελώνη, θα κάνουμε μια προετοιμασία σχετικά σύντομη χρονικά. Από εκεί και πέρα τα δύο μεγάλα σωματεία, που αποτελούν και τη βάση της Εθνικής, δουλεύουν πάρα πολύ καλά, οπότε νομίζω θα είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι. Αυτή τη στιγμή η ομάδα είναι σαν μια ορχήστρα. Έχει μαέστρο, έχει σολίστ, αλλά δεν έχει ακόμα σταθερό ήχο. Μέσα από τη δουλειά λοιπόν, μέσα από τις προπονήσεις, θα προσπαθήσουμε να αποκτήσουμε σταθερό ήχο».

Keywords
Τυχαία Θέματα