«Να αλλάξουμε ταχύτητα και επίπεδο»

19:58 8/10/2014 - Πηγή: AEK365

«Μέσα από αυτά τα παιχνίδια η ομάδα θα γίνει πιο δυνατή. Μπαίνουμε ξανά στη διαδικασία να είμαστε ανταγωνιστικοί αν και η αλήθεια είναι ότι θα υπήρχε μεγαλύτερο κίνητρο αν η διοργάνωση έδινε θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Παρόλα αυτά μέσα από τις αλλαγές, από τις δοκιμές, από το επίπεδο όλων των παιχνιδιών η ομάδα μπορεί να αλλάξει ταχύτητα».

Ο Γιώργος Μορφέσης, ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής γυναικών, μετά τη χθεσινή κλήρωση του Γουόρλντ Λιγκ που έφερε την

Ελλάδα αντιμέτωπη με Ισπανία, Ολλανδία και Γερμανία μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ για τις ομάδες που συμπληρώνουν τον όμιλο: «Είναι μια ενδιαφέρουσα κλήρωση για εμάς. Είμαστε αντιμέτωποι με την Γερμανία, η οποία θέλει να ξαναδημιουργήσει μια καλή ομάδα. Η Ισπανία και η Ολλανδία είναι οι κάτοχοι των χρυσού και αργυρού μεταλλίου δύο μήνες πριν στον Ευρωπαϊκό της Βουδαπέστης, οπότε δε χρειάζεται να ειπωθούν πολλά γι΄αυτές τις δύο ομάδες. Στο γυναικείο πόλο 6 ομάδες είναι οι λεγόμενες καλές, οπότε δε θα ήμασταν πιο χαρούμενοι αν είχαμε Ιταλία και Ουγγαρία στον όμιλο μας».

Στόχος της Εθνικής ομάδας στη διοργάνωση είναι να δοκιμάσει νέα πράγματα και να δώσει μερικά δυνατά παιχνίδια ενόψει και του Παγκοσμίου πρωταθλήματος του Καζάν το ερχόμενο καλοκαίρι: «Δε μπορούμε να μη σκεφτόμαστε από τώρα το Παγκόσμιο του Καζάν και η τελική φάση του Γουορλντ Λιγκ τον Ιούνιο θα μπορούσε να μας φέρει δυνατά παιχνίδια προετοιμασίας ενόψει εκείνης της διοργάνωσης. Επομένως εμείς θα κοιτάξουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, με το χρόνο προετοιμασίας που θα έχουμε και σκοπός είναι το καλύτερο δυνατό».

Υπενθυμίζεται ότι η πρώτη αγωνιστική της διοργάνωσης θα διεξαχθεί στις 25 Νοεμβρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα