Όταν ο Πελέ έκανε πλάκα στον Φαν Χάαλ

19:21 8/10/2014 - Πηγή: AEK365

Μιλώντας στον ιταλικό Τύπο με αφορμή την παρουσία του στην Εθνική ομάδα της χώρας, ο Πελέ ρωτήθηκε για την πιο περίεργη ιστορία που θυμάται από τη θητεία του στην Ολλανδία και απάντησε παραθέτοντας τη συνομιλία που είχε τον Φαν Χάαλ όταν πήγε στην Άλκμααρ.
«Όταν πήγα να υπογράψω στην ΑΖ, συζητούσα με τον Φαν Χάαλ για το ποιο νούμερο φανέλας θα φορούσα. Μου αρέσει το νούμερο 9, ή το 19 ή το 18, προτιμώ όμως το 9 επειδή συμβολίζει τον στράικερ. Όμως ο Φαν Χάαλ μου είπε: ''Το 9 είναι πιασμένο,

το 19 επίσης, οπότε πάρε το 90 ή το 99''. Εγώ του απάντησα: ''Όχι παρακαλώ, δεν θέλω τόσο μεγάλο νούμερο. Ποιο νούμερο θα μου δώσεις;''. ''Το 29 ή το 39'' απάντησε αυτός και εγώ του είπα πως δεν μου άρεσε το 29. ''Το 90 ή το 99 τότε'', επέμεινε ο Φαν Χάαλ, ο οποίος είναι πολύ αυστηρός. Τότε εγώ του είπα ''Αν είναι έτσι δεν υπογράφω''. Έτσι ο Φαν Χάαλ θύμωσε πολύ, πήγε στον ατζέντη μου και του είπε: ''Πώς τολμάει αυτός ο τύπος να κάνει κάτι τέτοιο;''. Τότε του είπα πως έκανα απλά πλάκα. Είναι μεγάλος προπονητής», διηγήθηκε ο Πελέ.

Keywords
Τυχαία Θέματα