Μυστική συμφωνία Ρονάλντο-Πέρεθ

12:47 12/10/2012 - Πηγή: AEK365

Δημοσίευμα της καταλανικής εφημερίδας "SPORT" που φέρει την υπογραφή δημοσιογράφου από την Μαδρίτη αποκαλύπτει την μυστική συμφωνία του Κριστιάνο Ρονάλντο με τον Φλορεντίνο Πέρεθ για νέο συμβόλαιο του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού.
Οι δυο άντρες συμφώνησαν προφορικά για συμβόλαιο που θα έχει διάρκεια μέχρι το 2017 με τις απολαβές του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού της Ρεάλ Μαδρίτης να φτάνουν τα 15 εκατομμύρια ευρώ καθαρά. Υπενθυμίζεται πως με βάση το τρέχον συμβόλαιο ο Κριστιάνο Ρονάλντο παίρνει 10 εκατομμύρια ευρώ καθαρά.
Όσο για τον λόγο που έχει κρατηθεί μυστική

η συμφωνία και δεν έχει ανακοινωθεί αυτό έχει να κάνει με την εκμετάλλευση της εικόνας του ποδοσφαιριστή. Πιο συγκεκριμένα πολιτική της Ρεάλ Μαδρίτης είναι να εκμεταλλεύεται στο 100% την εμπορική εικόνα του ποδοσφαιριστή με αποτέλεσμα ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός να μην εισπράττει ούτε ευρώ από τις πωλήσεις φανελών με το όνομα του και για αυτό ζήτησε να εισπράξει το 40%. Ο Πέρεθ εμφανίζεται να αρνήθηκε ωστόσο θα βρεθεί λύση μέσω της... φορολογίας. Από το 2014 με βάση τον νέο νόμο του ισπανικού κράτους και οι ξένοι ποδοσφαιριστές καλούνται να πληρώνουν φόρο 52% όπως οι Ισπανοί. Ο φόρος τώρα για τους ξένους είναι 24%. Μάλλον η Ρεάλ Μαδρίτης θα πληρώσει τη διαφορά του φόρου και έτσι θα... πατσίσει για την εκμετάλλευση της εικόνας του ποδοσφαιριστή.

Keywords
Τυχαία Θέματα