«Ζλάταν γνώρισε μου τις ξαδέρφες σου»

11:47 12/10/2012 - Πηγή: AEK365

Από τον Γενάρη ο Λούκας Μόουρα θα ενταχθεί στο δυναμικό της Παρί Σεν Ζερμέν με τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό να δείχνει από νωρίς τις... άγριες διαθέσεις που θα έχει εκτός αγωνιστικών χώρων βάζοντας ήδη στο στόχαστρο τις ξαδέρφες του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Σε δηλώσεις του στην βραζιλιάνικη έκδοση του "Playboy" ο 21χρονος μεσοεπιθετικός τόνισε: "Μόλις πάω στην Παρί θα ζητήσω από τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς να μου γνωρίσει τις ξαδέρφες του. Οι γυναίκες από την Σουηδία έχουν το πιο όμορφο πρόσωπο. Είναι

πολύ ομορφότερες από τις Βραζιλιάνες".
Στην συνέχεια μίλησε για τις κατακτήσεις που έχει αυτός και ο φίλος του ο Νεϊμάρ: "Με τον Νεϊμάρ είμαστε σε συχνή επαφή για όλα τα θέματα. Γνωρίζουμε ο ένας στον άλλο τις φίλες μας. Αυτός είχε πάντα πολλές γυναίκες να τον περιτρυγιρίζουν. Σε αυτό με κερδίζει εύκολα. Δεν καταλαβαίνω βέβαια τον λόγο, ίσως είναι το περίεργο κούρεμα που έχει".
Ο Λούκας Μόουρα αποκάλυψε και ποιες γυναίκες δεν του αρέσουν λέγοντας: "Δεν μου αρέσουν αυτές που κολλάνε στους ποδοσφαιριστές για να γίνουν διάσημες ή για να κάνουν ντόρο γύρω από το όνομα τους. Προσωπικά δεν θα πλήρωνα ποτέ μια κοπέλα για να είναι μαζί μου και δεν θα άφηνα κάποια έγκυο για να κάνω τους πάντες να ασχολούνται μαζί μου. Όπως έχω πει στους φίλους μου θα προτιμούσα να πεθάνω παρθένος παρά να μπλέξω σε τέτοιες ιστορίες".
Παράλληλα ο 21χρονος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός αποκάλυψε πως δεν έχει καπνίσει ποτέ του, ούτε έχει πάρει ναρκωτικά ενώ δεν του αρέσει το ποτό.

Keywords
Τυχαία Θέματα