Μουρίνιο: Με πονάει έτσι όπως φέρομαι στον Μάτα

17:48 4/1/2014 - Πηγή: AEK365

Την φετινή σεζόν ο Ζοσέ Μουρίνιο έχει δώσει λίγο χρόνο συμμετοχής στον Χουάν Μάτα και παραδέχτηκε πως ο τρόπος που συμπεριφέρεται στον Ισπανό μέσο της Τσέλσι είναι κάτι που τον πονάει αλλά πρόσθεσε πως πιστεύει ότι κάνει την δουλειά του με τον καλύτερο τρόπο. Σημειώνεται πως φέτος ο Μάτα έχει παίξει σε 13 παιχνίδια και στα 8 από αυτά έχει αγωνιστεί ως αλλαγή.
Σε δηλώσεις του ο Πορτογάλος τεχνικός της Τσέλσι τόνισε: "Προσπαθώ να κάνω την δουλειά μου ξεχνώντας ότι έχω μαλακή καρδιά και παριστάνοντας ότι έχω σκληρή καρδιά. Πολλές φορές με

πονάει, όχι μόνο μαζί του, αλλά για αποφάσεις που πρέπει να πάρω. Αλλά νομίζω, ότι κάνω την δουλειά μου με τον καλύτερο τρόπο... με την σκέψη ότι η ομάδα είναι πιο σημαντική από ένα παίκτη. Όταν πρέπει να πάρω μια απόφαση πάντα αναλύω την κατάσταση και προσπαθώ να πάρω την καλύτερη απόφαση για την ομάδα... βάζοντας το άτομο δεύτερο".
Σε ερώτηση για το πώς αισθάνεται με την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί με τον Μάτα, ο Μουρίνιο απάντησε: "Με πονάει. Είναι καλό παιδί, δουλεύει σκληρά και δεν είναι εύκολο για αυτόν να μην παίζει κάθε φορά. Ξεκίνησε σε εννιά ματς στην Premier League, έχει χρόνο συμμετοχής. Θέλω να τα πηγαίνει καλά, αυτό είναι που θέλω".

Keywords
Τυχαία Θέματα