Μουρίνιο: Είναι ντροπή σας!

18:21 25/2/2014 - Πηγή: AEK365

Αυτές οι δηλώσεις δεν είχαν μαγνητοσκοπηθεί με την άδεια του Μουρίνιο και ήταν γνωστό από νωρίς το πρωί ότι ο Πορτογάλος είχε δυσαρεστηθεί και ήταν πιθανό να τοποθετηθεί επί του θέματος στην συνέντευξη Τύπου στην Τουρκία, ενόψει του αγώνα της Τσέλσι με την Γαλατάσαραϊ για τους «16» του Champions League.

«Νομίζω ότι θα έπρεπε να ντρέπεστε σαν επαγγελματίες στα Μέσα, επειδή από την ηθική πλευρά του θέματος δεν νομίζω ότι είστε χαρούμενοι, ο συνάδερφος σας είναι χαρούμενος που

κατέγραψε μια ιδιωτική συνομιλία για να την βγάλει στην δημοσιότητα.

Όλοι πρέπει να ντρέπεστε γιατί είναι κόντρα στην ηθική σας. Δεν είναι ένα ευχάριστο σχόλιο. Δεν υπερασπίζομαι τα όσα λέω, επιτίθεμαι σε κάτι που είναι από τον επαγγελματικό σας χώρο. Αυτό το άτομο έδειξε τι είναι και τι δεν ξέρει για αυτή την δουλειά», δήλωσε ο Μουρίνιο.

Ο Πορτογάλος, που στο επίμαχο βίντεο, λέει ότι ο Ετό είναι 32 αλλά μπορεί να είναι και 35, ξεκαθάρισε ότι αυτό το σχόλιο δεν ήταν σοβαρό και δεν θα γινόταν ποτέ επίσημα.
«Το σχόλιο δεν είναι καλό και δεν είναι κάτι που θα το έκανα σοβαρά και επίσημα. Πρώτον γιατί δεν κάνω πλάκα, δεύτερον διότι αν υπάρχουν προπονητές που υπερασπίζονται τους παίκτες του εγώ είμαι ένας από αυτούς», δήλωσε ο Πορτογάλος κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά για τον Καμερουνέζο: «Τρίτον επειδή ο Σαμουέλ Ετό είναι ο Σαμουέλ Ετό. Τέσσερις φορές κάτοχος του Champions League. Μαζί του είχα την καλύτερη σεζόν στην καριέρα μου. Ήταν μια αστεία συνομιλία μεταξύ εμένα και ενός ανθρώπου έξω από το ποδόσφαιρο. Είναι ασέβεια κάποιος να καταγράφει μια ιδιωτική συνομιλία».

Keywords
Τυχαία Θέματα