Μουντιαλικό διπλό για Βοσνία

23:08 10/9/2013 - Πηγή: AEK365

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ- 7ος ΟΜΙΛΟΣ- 9η αγωνιστική

ΣΛΟΒΑΚΙΑ- ΒΟΣΝΙΑ: 1-2

ΓΗΠΕΔΟ: MSK

Η Βοσνία πέρασε από τη Σλοβενία με νίκη επικρατώντας 2-1 και πλέον είναι αγκαλιά με την απευθείας πρόκριση στο Μουντιάλ της Βραζιλίας. Η Βόσνιοι έκαναν την ανατροπή μέσα σε λίγα λεπτά με τους γηπεδούχους να χάνουν σημαντικές ευκαιρίες για κάτι καλύτερο.

Πολύ ανοιχτό το ματς, όπως άλλωστε και την προηγούμενη εβδομάδα, με τις δύο ομάδες να δημιουργούν πολλές φάσεις. Μάλιστα οι Σλοβάκοι σκόραραν στο 24' με τον Σέστακ αλλά ο επόπτης είχε σηκώσει σημαία. Στο 42' όμως ο Νέμετς βρήκε τον Χάμσιν και αυτός έκανε το 1-0. Η Βοσνία προσπάθησε να απαντήσει άμεσα και έχασε τεράστια ευκαιρία στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου με τον Ντζέκο. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά όμως μετά το 60' έριξαν τον ρυθμό τους. Στο 70' λοιπόν οι Βόσνιοι χτύπησαν όταν ο Σπάχιτς βρήκε τον Μπίτσακτσιτς και αυτός έκανε το 1-1. Μόλις επτά λεπτά μετά ο Χάιροβιτς, ο οποίος είχε μπει αλλαγή λίγα λεπτά πριν, ολοκλήρωσε την ανατροπή γράφοντας το 1-2 το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.

ΣΛΟΒΑΚΙΑ: Μούτσα, Πέκαρικ, Σκρτελ, Ντούριτσα, Βάις (82'Γιακούμπκο), Σέστακ, Νέμετς (82'Μακ), Χούμποτσαν, Χάμσικ, Κούτσκα, Πετσόφσκι.

ΒΟΣΝΙΑ: Μπέκοβιτς, Μπίτσακτσιτς, Σπάχιτς, Πιάνιτς, Ιμπίσεβιτς, Μισίμοβιτς (77'Χάιροβιτς), Μούιτζα (47'Ζαχίροβιτς), Σαλίχοβιτς (79'Βίστσα), Λούλιτς, Μεντούνγιανιν, Ντζέκο.

Keywords
Τυχαία Θέματα