Άλωσε το Βουκουρέστι η Τουρκία, προκρίθηκε η Ολλανδία

23:03 10/9/2013 - Πηγή: AEK365

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ- 4ος ΟΜΙΛΟΣ- 8η αγωνιστική

ΑΝΔΟΡΑ- ΟΛΛΑΝΔΙΑ: 0-2

ΓΗΠΕΔΟ: Κομουνάλ

Ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι καθάρισε για την Ολλανδία στην... αγγαρεία της με την Ανδόρα. Ο επιθετικός της Μάντσεστερ με δύο γκολ σε τέσσερα λεπτά (50', 54') οδήγησε τους "οράνιε" σε νίκη που τους εξασφαλίζει

την πρώτη θέση.

ΑΝΔΟΡΑ: Πολ, Ε.Γκαρσία, Σαν Νίκολας, Λίμα, Μαρτίνες, Βάλες, Πουγιόλ (85'Αγιάλα), Βιέιρα, Ριέρα (72'Μορέιρα), Λορένσο (60'Μορένο), Μ.Γκαρσία.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Φορμ, Ζάνμαατ, Ντε Βρι, Φλάαρ, Βίλεμς, Σάαρς, Στρόοτμαν, Σνάιντερ (79'Κάουτ), Σάκεν, Φαν Περσιο, Λενς.

ΟΥΓΓΑΡΙΑ- ΕΣΘΟΝΙΑ: 5-1

ΓΗΠΕΔΟ: Φέρενς Πούσκας

Η Ουγγαρία επικράτησε 5-1 της Εσθονίας και παρέμεινε στη μάχη για τη δεύτερη θέση του ομίλου. Οι Μαγυάροι βρέθηκαν μπροστά στο σκορ μόλις στο 11ο λεπτό χάρη στο αυτογκόλ του Κλάβαν και έκαναν το 2-0 στο 23' με τον Χάιναλ. Στο 41' ήρθε και το τρίτο γκολ με σκόρερ αυτή τη φορά τον Μπόντε. Η Εσθονία κατάφερε μόλις στο 48' στο δεύτερο μέρος να μειώσει με τον Κινκ αλλά η Ουγγαρία απάντησε με τον Νέμεθ στο 69'. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 85' ο Ντζούντζακ.

ΟΥΓΓΑΡΙΑ: Μπογκντάν, Γκούζμικς, Βάντσακ, Καντάρ, Έλεκ (76'Γκιομπέρ), Λάτσκο (62'Ντεβετσέρι), Ντζούντζακ, Κόμαν, Μπόντε, Χάιναλ, Νέμεθ.

ΕΣΘΟΝΙΑ: Παρέικο, Ρέινταμ, Κλαβάν, Γιάαγκερ, Κινκ (76'Καμς), Βουνκ, Μοσνίκοφ, Πούριε (46'Ογιάμαα), Χέρι Ανίερ, Αχιουπέρα (46'Ζενιόφ).

ΡΟΥΜΑΝΙΑ- ΤΟΥΡΚΙΑ: 0-2

ΓΗΠΕΔΟ: Εθνικό Στάδιο Βουκουρεστίου

Μεγάλη νίκη για τους Τούρκους που πέρασε με 2-0 από το Βουκουρέστι και έπιασαν τη Ρουμανία στη δεύτερη θέση του ομίλου. Ο Γιλμάζ άνοιξε το σκορ στο 22ο λεπτό και στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ερντίνκ διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Οι Ρουμάνοι είχαν τις φάσεις για να αποφύγουν την ήττα όμως ήταν άστοχοι.

ΡΟΥΜΑΝΙΑ: Ταταρασάνου, Ματέλ, Ρατ, Τσιρίτσες, Πιντίλι, Μαρικά (46'Μαξίμ), Τανάσε (78'Μπουκούρ), Τόριε (46'Πόπα), Γκόιαν, Χόμπαν, Στάνκου.

ΤΟΥΡΚΙΑ: Βολκάν, Καγιά, Γκοκχάν Γκονούλ, Σελτσούκ Ινάν, Μπουλούτ (90'Γκουλούν), Τόρε (84'Ερντίνκ), Αρντά, Τοπάλ, Γιλμάζ (73'Ολτσάι), Ερκίν, Τοπράκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα