Μοράτι: Υπερήφανος για τον Σνάιντερ

11:39 22/1/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Ουέσλεϊ Σνάιντερ, έπειτα από αρκετές μέρες διαπραγματεύσεων, είναι και επίσημα παίκτης της Γαλατάσαραϊ με τον Μάσιμο Μοράτι να εκφράζει την ικανοποίηση του για την εξέλιξη της υπόθεσης και να προσθέτει πως είναι υπερήφανος που τον είχε στην Ίντερ.

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της ομάδας του Μιλάνου τόνισε: "Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την έκβαση της υπόθεσης του Σνάιντερ. Πιστεύω πως και ο Ουέσλεϊ θα πρέπει να είναι ευχαριστημένος. Τα συναισθήματα που τρέφω για τον παίκτη είναι δυνατά και θα παραμείνουν για πάντα τέτοια.

Είμαι περήφανος που ήταν παίκτης μας. Θα ήθελα, όμως, να συγχαρώ και τους ανθρώπους της Γαλατάσαραϊ για την στάση που κράτησαν όλο αυτόν τον καιρό, τόσο απέναντι στην Ίντερ, όσο και απέναντι στον ποδοσφαιριστή".
Με την μεταγραφή του Σνάιντερ η Ίντερ έβαλε στα ταμεία της 7.5 εκατομμύρια ευρώ και σε ερώτηση αν μέρος από αυτά τα χρήματα θα πάνε για μεταγραφές, ο Μοράτι απάντησε: "Σίγουρα, αρκεί να υπάρξει κάποια ευκαιρία. Το γεγονός πως υπάρχει οικονομική άνεση τώρα δεν σημαίνει πως πρέπει να αναθεωρήσουμε το πλάνο που έχει εκπονηθεί. Ακούω για διάφορους παίκτες, αλλά πρέπει να ξεκαθαρίσω πως απαιτείται να είναι ποδοσφαιριστές που να ταιριάζουν στο σύστημα της ομάδας, αλλά και να μην κοστίζουν υπερβολικά. Στην Ιταλία βλέπω πως τα πάντα είναι ακριβά".

Keywords
Τυχαία Θέματα