Μοράτα: Δεν έκανα τίποτα, δεν καταλαβαίνω την αντίδραση του Μανωλά

15:43 8/10/2014 - Πηγή: AEK365

Στα τελευταία λεπτά του ντέρμπι Γιουβέντους-Ρόμα, ο Άλβαρο Μοράτα είχε επεισόδιο με τον Κώστα Μανωλά με αποτέλεσμα και οι δυο να αποβληθούν. Ο Ισπανός επιθετικός της Γιουβέντους υπογράμμισε πως δεν καταλαβαίνει την αντίδραση του Έλληνα κεντρικού αμυντικού και ισχυρίστηκε πως ο ίδιος δεν έκανε τίποτα.
Σε δηλώσεις του ο Μοράτα τόνισε: "Δεν έκανα τίποτα, ήταν μια απόφαση πραγματικά παράξενη. Έκανα ένα δυνατό τάκλιν αλλά μόνο επειδή ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να είσαι σκληρός. Ήταν αυτό που χρειαζόταν η ομάδα μου: να σταματήσω το παιχνίδι,

να είμαι επιθετικός.
Στην προηγούμενη φάση με είχε σπρώξει προς τις διαφημιστικές πινακίδες, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Δεν καταλαβαίνω όμως την αντίδραση του Μανωλά, γιατί και αυτοί μας χτύπησαν. Εγώ έμεινα ακίνητος χωρίς να κάνω τίποτα και εύχομαι να γίνει κάτι και να διαγραφεί η ποινή μου. Ό,τι και αν έγινε πάντως, το σημαντικό είναι πως πήραμε τη νίκη. Είμαστε πρώτοι και είμαι ευτυχισμένος για αυτό".
Για τις δηλώσεις του Φραντσέσκο Τότι για τη διαιτησία, ο Μοράτα είπε: "Αν είχαν κερδίσει δεν θα έλεγαν τίποτα. Ίσως να φταίει το γεγονός ότι ήταν στεναχωρημένος μετά τον αγώνα, δεν είναι εύκολο να αποδεχτείς την ήττα σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι, ειδικά όταν αυτή έρχεται στα τελευταία λεπτά.
Ο Τότι είναι μεγάλος παίκτης και ιστορικός, ίσως όμως να μην έπρεπε να τα πει αυτά".

Keywords
Αναζητήσεις
δηλωσεις μορατα για μανωλα
Τυχαία Θέματα