Μιχαλαριάς: Πολιτική η στάση της Δούρου

14:21 8/10/2014 - Πηγή: AEK365

Για θετικό κλίμα στη συνάντηση του Γιάννη Αλαφούζου με την Περιφερειάρχη Αττικής έκανε λόγο ο Ηλίας Μιχαλαριάς ο οποίος υποστήριξε πως η στάση της κυρίας Δούρου στο θέμα της Λεωφόρου είναι πολιτική.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Ηλίας Μιχαλαριάς, στον NOVAΣΠΟΡ FM 94.6 για
- Την αντιμετώπιση του θέματος από την Περιφέρεια Αττικής:

«Η κυρία Δούρου κρατάει μια στάση... πολιτική. Δεν το λέω με την αρνητική έννοια. Μέχρι χθες ακούγαμε ότι η κυρία Δούρου είναι αρνητική, αλλά από τη συνάντηση φάνηκε ότι δεν ισχύει αυτό. Το ποσό που έχει περιληφθεί στον προηγούμενο προϋπολογισμό καταλαβαίνω ότι θα συμπεριληφθεί και στον επόμενο. Θεωρώ ότι είναι δεσμευμένα τα χρήματα και ψάχνουμε έναν νομικό τρόπο για να διατεθούν τα χρήματα για τον Παναθηναϊκό. Είναι η πρώτη φορά που γίνεται σύμβαση συλλόγου με την Περιφέρεια. Μέχρι τώρα γινόταν κατευθείαν με την κυβέρνηση».
- Την απόφαση του Ελεγκτικού συνεδρίου: «Είναι νομικό το θέμα και δεν το έχω 100%. Εγώ κατάλαβα ότι υπάρχει μπέρδεμα συνταγματικό για το ποιος είναι υπεύθυνος για τα λεφτά».
- Το αν μπορεί να ανατραπεί η απόφαση: «Είμαι αισιόδοξος από το γεγονός και μόνο ότι η απόφαση δεν είναι ομόφωνη, καθώς μειοψήφησε ο πρόεδρος. Ο πρόεδρος έχει δώσει τον μπούσουλα. Θεωρώ ότι στο μεγαλύτερο δείγμα που θα δώσουμε θα φανεί ότι έχει δίκιο ο Παναθηναϊκός. Στην περίπτωση που απορριφθεί ίσως δώσει τη λύση η Περιφέρεια».
- Τη συνεργασία με την ΠΑΕ: «Είμαστε σε πλήρη συνεννόηση για ό,τι γίνεται. Έγινε η συνάντηση του κυρίου Αλαφούζου με την Περιφέρεια, διότι έχει κάνει η ΠΑΕ τις περισσότερες μελέτες, αλλά και εμείς το παρακολουθούμε το θέμα».
- Το αν μπορεί αν δείξει ο Παναθηναϊκός τον δρόμο στις υπόλοιπες ομάδες: «Θεωρώ ότι ο Παναθηναϊκός θα είναι μπούσουλας και για τις υπόλοιπες ομάδες, όπως η ΑΕΚ».

Keywords
Τυχαία Θέματα