Μόουσες: Να σκοράρουμε

18:36 11/4/2013 - Πηγή: AEK365

Οι «μπλε» έχουν σαφές προβάδισμα πρόκρισης απέναντι στη Ρουμπίν, καθώς κέρδισαν στο πρώτο παιχνίδι στο Λονδίνο με σκορ 3-1, ωστόσο οι ιδιαίτερες συνθήκες της Ρωσίας και η καλή ποιότητα της ομάδας του Καζάν είναι κάτι που κάνει τους παίκτες του Ράφα Μπενίτεθ να σκοράρουν ένα τέρμα , όπως φάνηκε από τις δηλώσεις του Βίκτορ Μόουσες, λίγες ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης.
«Είμαστε εδώ για να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Έχουν καλούς επιθετικούς και θα μας πιέσουν από το πρώτο λεπτό» ανέφερε αρχικά ο Μόουσες και πρόσθεσε: «Πρέπει να προσπαθήσουμε

να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας και να κερδίσουμε το παιχνίδι. Δεν θα είναι εύκολη η αποστολή μας, αλλά ανυπομονούμε για να τα καταφέρουμε. Αν καταφέρουμε να σκοράρουμε νωρίς, θα είναι εκπληκτικό».
Από την πλευρά του, ο προπονητής της Τσέλσι, Ράφα Μπενίτεθ, στάθηκε στις απουσίες των Κόουλ και Μπέρτραντ, λέγοντας πως αν χρειαστεί να χρησιμοποιήσει τον 18χρονο Νέιθαν Ακέ, θα το κάνει.
«Έχουμε πρόβλημα στην αριστερή πτέρυγα με τις απουσίες του Κόουλ και του Μπέρτραντ, αλλά ο Νταβίντ Λουίς έχει παίξει σε αυτή τη θέση, οπότε μπορεί να είναι μια επιλογή. Θα δούμε πως θα πάει το πράγμα. Σε περίπτωση που χρειαστεί να παίξουμε με τον Νέιθαν, δεν νομίζω πως θα έχει πρόβλημα. Έχουμε το προβάδισμα, αλλά πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε την πρόκριση» είπε ο Ισπανός τεχνικός.

Keywords
Τυχαία Θέματα