Αγγλικό ενδιαφέρον για Γκέτσε

17:53 11/4/2013 - Πηγή: AEK365

Οι εντυπώσεις που έχει αφήσει ο Μάριο Γκέτσε, τόσο στα γερμανικά όσο και στα ευρωπαϊκά γήπεδα, είναι κάτι παραπάνω από θετικές. Ο «Σούπερ Μάριο», όπως τον αποκαλούν, αποτελεί μία από τις πιο σημαντικές μονάδες της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ, έτσι τα δημοσιεύματα αναφέρουν το όνομά του δίπλα από αυτά μεγάλων συλλόγων.
Σύμφωνα με την «Kicker» ο Γκέτσε βρίσκεται στο στόχαστρο της Σίτι και της Άρσεναλ, με την πρώτη να έχει το προβάδισμα για την απόκτησή του, καθώς η τιμή αποδέσμευσης του νεαρού Γερμανού ανέρχεται στα 40 εκ. ευρώ, κάτι το οποίο σημαίνει

πως οι «κανονιέρηδες» δεν θα μπορούν να ανταγωνιστούν τον οικονομικό κολοσσό των «πολιτών».
Όσον αφορά την Άρσεναλ, ο Αρσέν Βενγκέρ θα ήταν πολύ ικανοποιημένος να κέρδιζε τη «μάχη» για την υπογραφή της Ντόρτμουντ και του 20χρονου, αφού από τη στιγμή που ο Σεσκ Φάμπρεγας έφυγε από το Λονδίνο για να επιστρέψει στην Καταλονία για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα, δεν έχει βρει ιδανικό αντικαταστάτη του.
Τέλος, στο κόλπο φαίνεται να είναι και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο έχει θέσει ως πρώτο στόχο την απόκτηση άλλων ποδοσφαιριστών, όπως του Ρανταμέλ Φαλκάο, κάτι που σημαίνει πως δεν θα μπορεί να ανεχθεί και μια δεύτερη οικονομικά παχυλή μεταγραφή.

Keywords
Τυχαία Θέματα