«Στη Σαντορίνη για το Κύπελλο»

18:12 11/4/2013 - Πηγή: AEK365

Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη Τύπου για το φάιναλ φορ του Κυπέλλου με τον τεχνικό της ΑΕΚ, Απόστολο Οικονόμου να τονίζει πως το Σάββατο το βράδυ η Ένωση θα πανηγυρίσει την κατάκτηση του τροπαίου. «Να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους που βοήθησαν για αυτή την διοργάνωση, καθώς και την Ομοσπονδία. Να εκφράσω την συμπαράσταση στον Ηρακλή, που δεν μπόρεσε να έρθει εδώ λόγω οικονομικών προβλημάτων. Είμαι πάντως περήφανος

που είναι εδώ ο Φιλαθλητικός, που είναι από την πόλη μου. Εμείς σαν ΑΕΚ ήμαστε σε μια δύσκολη περίοδο, την δυσκολότερη στην θητεία μου. Δεν είμαστε σε καλή ψυχολογία καθώς ξέρουμε ότι έχουμε πικράνει τον κόσμο και τη διοίκηση της ΑΕΚ. Ξέρουμε ότι σε αυτό το Final 4 ίσως δεν είμαστε εμείς το φαβορί αυτή τη φορά, όμως από τη στιγμή που έχουμε παίκτριες όπως η Παπαγεωργίου, η Τζανακάκη, η Κις και το γεγονός ότι φοράμε τη φανέλα του περσινού πρωταθλητή θα μου επιτρέψετε να ελπίζω ότι μετά το τέλος του τελικού το Σάββατο ίσως τελικά καταφέρουμε να σώσουμε μια χρονιά η οποία από ότι φαίνεται κρίνεται ως αποτυχημένη. Αν πάρεις δύο από τους τρεις τίτλους δεν είσαι αποτυχημένος. Πιστεύω πολύ στις κοπέλες και νομίζω θα το πάρουμε» δήλωσε μεταξύ άλλων ο τεχνικός της ΑΕΚ.

Από την πλευρά της η αρχηγός της ΑΕΚ, Σόνια Μποροβίνσεκ δήλωσε: «Να ευχαριστήσω όσους βοήθησαν για να είμαστε εδώ. Μου αρέσει που μετά από χρόνια γίνεται φάιναλ φορ και όχι απλά ένας τελικός. Όλοι ξέρουμε πως στο αυριανό παιχνίδι η ΑΕΚ είναι το φαβορί. Αυτό που θέλω είναι να βρούμε πάλι τον ρυθμό μας, να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να είμαστε έτοιμοι για τον τελικό».

Keywords
Τυχαία Θέματα