Μέσι-ας…

19:57 1/9/2013 - Πηγή: AEK365

LA LIGA- 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΣΕΒΙΛΛΗ- ΜΑΛΑΓΑ: 2-2
Γήπεδο: Σάντσεθ Πιθχουάν

Στο 2-2 έμειναν Σεβίλλη και Μάλαγα, σε ένα ματ που τα είχε όλα.

Στο 2ο λεπτό ο Καμπαγιέρο είπε όχι σε σουτ του Περότι, ενώ στο 9' ο Βάρας πραγματοποίησε μεγάλη διπλή επέμβαση σε σουτ των Φαμπρίς και Μοράλες. Στο 36' η κεφαλιά του Κάλα πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 40' η Μάλαγα πήρε κεφάλι στο σκορ με όμορφο σουτ του Κοράλες. Παρόλα αυτά η Σεβίλλη αντέδρασε και ισοφάρισε

στο 44' με τον Γκαμεϊρό, που ήταν όμως οφσάιντ. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Καμπαγιέρο είπε όχι σε σουτ του Γκαμεϊρό.

Η Μάλαγα πήρε ξανά κεφάλι στο σκορ στο 68ο λεπτό με όμορφο πλασέ του Σάντα Κορυς μετά από ασίστ του Νταρντέρ, αλλά ο Γκαμεϊρό χτύπησε και πάλι στο 71' κι έκανε το τελικό 2-2. Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε ο Ντούντα της Μάλαγα.

ΣΕΒΙΛΛΗ: Βάρας, Κάλα, Ναβάρο, Μορένο, Κόκε, Ράκιτιτς, Μπιά (80' Ιμπόρα), Περότι, Ραμπέγιο (55' Βιτόλο), Γκαμεϊρό, Μπακά (70' Χάιρο)

ΜΑΛΑΓΑ: Καμπαγιέρο, Ανχελέρι, Σάντσες, Αντούνες, Γκάμες, Νταρντέρ Τισόνε, Μοράλες, Ντούντα, Φαμπρίς (60' Ελισέου), Σάντα Κρους (78' Ελ Χαμνταουί).

ΒΑΛΕΝΘΙΑ- ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: 2-3
Γήπεδο: Μεστάγια

Μια ομάδα μόνος του... Τι κι αν η Μπαρτσελόνα δεν έχει δέσει ακόμη, τι κι αν έχει πολλά αμυντικά κενά; Έχει τον Μέσι να τα υπερκαλύπτει όλα. Ο Αργεντινός υπερπαίκτης με χατ τρικ οδήγησε τους Καταλανούς σε νίκη με 3-2 επί της αξιόμαχης Βαλένθια.

Στο 7ο λεπτό το σουτ του Μέσι πέρασε λίγο άουτ και στο 10' ακυρώθηκε γκολ του Νεϊμάρ, ίσως και λανθασμένα. Ωστόσο στην επόμενη φάση, ο Σεσκ έβγαε κάθετα για τον Μέσι, που πέρασε και τον Άλβες και μπήκε σχεδόν με την μπάλα στα δίχτυα. Στο 18ο λεπτό το σουτ του Νεϊμάρ έφυγε ψηλά άουτ, ενώ στο 26' ο Άλβες σταμάτησε το σουτ του Σεσκ. Στο 31' ο Βαλντές είπε όχι σε σουτ του Παμπόν όπως έκανε και στο 36' και στο 38' ο Μέσι απέφυγε τον Κόστα και με όμορφο σουτ έκανε το 2-0. ο Αργεντινός στα μάλιστα, πέτυχε και χατ τρικ στο 41', καθώς ο Νεϊμάρ έκανε τη σέντρα από δεξιά κι εκείνος με πλασέ από τα πέναλτι, νίκησε τον Άλβες. Ωστόσο η Βαλένθια κατάφερε να πετύχει δύο γκολ στα τελευταία 4 λεπτά του πρώτου μέρους. Στο 45' ο Πόστιγκα έκανε το 3-1 με τρομερό γυριστό στην κίνηση μετά από σέντρα του Περέιρα, ενώ ένα λεπτό μετά ο Πορτογάλος ξανά, με κεφαλιά μετά από κόρνερ, έκανε το 3-2.

Στο 56' και στο 60' ο Άλβες είπε όχι σε προσπάθειες του Λιονέλ Μέσι, όπως και στο 84', ενώ στο 86' η Βαλένθια άγγιξε την ισοφάριση με τν Ζόνας, που είχε δοκάρι. Ένα λεπτό μετά, ο Άλβες πραγματοποίησε μεγάλη διπλή επέμβαση σε σουτ των Μέσι και Άλμπα.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Άλβες, Γουαδράδο, Κόστα, Ραμί, Περέιρα, Φουέγο, Μίτσελ (81' παρέχο), Μπανέγα (68' Ζόνας), Κανάλες (68' Φεγκουλί), Παμπόν, Πόστιγκα.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βαλντές, Άλβες, Πικέ, Μασεράνο, Άλμπα, Μπούσκετς, Ινιέστα, Σεσκ (79' Ντος Σάντος) Μέσι, Πέδρο (71' Τέγιο), Νεϊμάρ (90' Σέρχι).

ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ- ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: 1-2
Γήπεδο: Ανοέτα

Το τρία στα τρία έκανε η Ατλέτικο Μαδρίτης που επικράτησε με 2-1 της Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Μόλις στο 3ο λεπτό ο Γκρισμάν έπιασε το σουτ στην κίνηση, με την μπάλα να τραντάζει το δοκάρι του Κουρτουά, ενώ στο 12' το σουτ του Βίγια πέρασε λίγο άουτ. ο Ισπανός φορ είχε δοκάρι τρία λεπτά μετά, ενώ στο 22' ο Μπράβο τον σταμάτησε μετά από πάσα του Αρντά. Τελικά στο 27ο λεπτό ο Βίγια κέρδισε την κόντρα από τν Ανσοτέγι και με όμορφο τσίμπημα έκανε το 1-0. Στο 34' ο Καμαδούρο πρόλαβε τον Ντιέγο Κόστα, ενώ στο 56' η Ατλέτικο πέτυχε το 2-0.

Οι Βίγια, Αρντά και Κόστα συνδυάστηκαν όμορφα, η μπάλα έφτασε στον Κόκε που με σουτ έκανε το 2-0. Στο 61ο λεπτό ο Ντιέγο Κόστα έχασε τεράστια ευκαιρία εξ επαφής για να κάνει το 3-0 κι έτσι στο 69' η Σοσιεδάδ μείωσε σε 2-1 με όμορφο σουτ του Πριέτο από πλάγια δεξιά. Στο 89ο λεπτό η Σοσιεδάδ είχε την ευκαιρία να πάρει το Χ, αλλά ο Κουρτουά είπε όχι σε σουτ του Γκρανέρο.

ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Μπράβο, Ντε Λα Μπέγια, Ι.Μαρτίνεθ, Ανσοτέγι (82' Πάρδο), Καμαδούρο, Μπεργάρα (58' Ελουστόνδο), Θουρουτούθα, Πριέτο, Σεφέροβιτς (67' Γκρανέρο), Γκρισμάν, Βέλα.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Κουρτουά, Χουανφράν, Λουίς, Γοδίν, Μιράνδα, Σουάρες, Γκάμπι, Τουράν (87' Ροντρίγκες), Κόκε, Κόστα (90+2' Αντριάν), Βίγια (82' Ραούλ Γκαρσία).

ΕΣΠΑΝΙΟΛ- ΡΕΑΛ ΜΠΕΤΙΣ: 0-0
Γήπεδο: Κορνεγιά Ελ Πρατς

Στο 0-0 κόλλησαν Εσπανιόλ και Ρεάλ Μπέτις σε ένα μέτριο ματς.

Στο 3' μόλις, ο Πίτσι έκανε το σουτ, με την μπάλα να περνά μόλις άουτ, ενώ στο 16' ο Στουάνι έκανε το πλασέ από κοντά, αλλά δε βρήκε στόχο. Στο 23' ο Κασίγια είπε όχι σε κεφαλιά του Νόσα, ενώ στο 36' ο Αμάγια έκψε σωτήρια τον Πίτσι.

Στο 53ο λεπτό ο Σάντσεθ παραλίγο να πετύχει αυτογκόλ, ενώ στο 62' το πλασέ του Στουάνι πέρασε λίγο άουτ. Στο 67' ο Σάρα είπε όχι σε σουτ του Σάντσεθ, ενώ στο 72' ο κίπερ της Μπέτις σταμάτησε και τον Τιεβί.

ΕΣΠΑΝΙΟΛ: Κασίγια, Μορένο, Φουέντες, Κολότο,Τζ.Λόπεθ, Ντ.Λόπεθ, Σάντσεθ, Στουάνι, Σιμάο (68' Λανσαρότε), Πίτσι (58' Τιεβί), Γκαρσία.

ΜΠΕΤΙΣ: Σάρα, Τσίκα, Ζόρντι, Αμάγια, Νάτσο (17' Χουανφράν), Τόρες, Νόσα, Βερδού, Σεντρίκ, Κάρλος (47' Ματίγια), Μολίνα (70' Ροντρίγκες)

Keywords
Τυχαία Θέματα