«Στόχος το πρωτάθλημα»

19:34 1/9/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Σωτήρης Νίνης υποστήριξε πως δεν θα έχει κανένα πρόβλημα προσαρμογής στον ΠΑΟΚ, ενώ τόνισε πως στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.«Το σημαντικό είναι να έχουμε υγεία. Θέλω να παίξω όσο περισσότερα παιχνίδια μπορώ, αυτό είναι σημαντικό για εμένα, να πάρω παιχνίδια στα πόδια μου. Η ομάδα έχει έναν κορμό από διεθνής έλληνες παίκτες και το περιβάλλον είναι πολύ καλό για εμένα, θα προσαρμοστώ εύκολα. Είναι μια πολύ ξεκάθαρη επιλογή από μέρους μου», ανέφερε αρχικά στην κάμερα της Nova

ο διεθνής μέσος και πρόσθεσε για το πώς τον υποδέχθηκαν οι νέο του συμπαίκτες:

«Με υποδέχθηκαν πάρα πολύ καλά, τα περισσότερα παιδιά τα γνωρίζω. Είναι σημαντικό να είσαι σε ένα περιβάλλον που σε κάνει να νιώθεις ότι είσαι από την πρώτη μέρα σε μια ομάδα. Το κλίμα είναι πάρα πολύ καλό στην ομάδα και πιστεύω πως είναι ιδανικό για να έρθουν οι επιτυχίες».

Τέλος, για τους στόχους του ΠΑΟΚ τόνισε: «Στόχος μας είναι να πάμε ψηλά στην Ευρώπη και στην Ελλάδα δεν υπάρχει άλλος στόχος από το πρωτάθλημα. Μπορεί να ακούγεται δύσκολο, αλλά αν δεν βάλεις έναν μεγάλο στόχο, δεν θα τον πετύχεις κιόλας».

Keywords
Τυχαία Θέματα