Μόγιες: Δεν θα με υποδεχθούν καλά

18:00 3/12/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Σκοτσέζος τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, το βράδυ της Τετάρτης, θα τεθεί αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του, έχοντας πλέον αλλάξει «στρατόπεδο».
Έπειτα από 11 χρόνια στην τεχνική ηγεσία της Έβερτον, ανέλαβε να βγάλει εις πέρας την πιο δύσκολη αποστολή της προπονητικής του καριέρας, κάνοντας το επόμενο βήμα με την διαδοχή του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Αν και ξέρει πως ο κόσμος των «ζαχαρωτών» εκτίμησε τη δουλειά του, σίγουρα δεν περιμένει καθολικό χειροκρότημα από τους φιλοξενούμενους οπαδούς που θα βρεθούν στο «Ολντ Τράφορντ»...
«Πέρασα υπέροχα

στην Έβερτον, αλλά πλέον, είμαι ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Δεν ξέρω αν αυτά τα 11 χρόνια που πέρασα στο "Γκούντισον Παρκ" θα βοηθήσουν στην... επιστροφή μου. Η υποδοχή που θα μου επιφυλάξουν, νομίζω ότι δεν θα είναι απαραίτητα θετική από όλους. Όπως και να ‘χει, θέλω να ελπίζω ότι καταλαβαίνουν πως όσα χρόνια βρέθηκα στον σύλλογο, αγόρασα καλούς παίκτες και φτιάξαμε ένα καλό σύνολο. Τώρα, όμως, είναι ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, έχει πάρει τους δικούς του παίκτες και έχει φτιάξει κάτι πολύ καλό» ήταν τα λόγια του Ντέιβιντ Μόγιες, που συνέχισε, αναφερόμενος στην ομάδα του:
«Η δουλειά μας είναι να συνεχίσουμε να προπονούμαστε σκληρά, να δίνουμε τα πάντα μέσα στο γήπεδο και να παίρνουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε. Ένα γκολ που δεχθήκαμε στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης με την Κάρντιφ, με αποτέλεσμα να μείνουμε στην ισοπαλία και να αφήσουμε δύο βαθμούς στην Ουαλία, μας έκανε λιγότερο καλή απ' ότι θα ήταν, την εβδομάδα, αλλά συνεχίζουμε... Στα τρία τελευταία ματς, έχουμε δύο ισοπαλίες στο πρωτάθλημα και μια νίκη στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά σίγουρα θα θέλαμε κάτι καλύτερο».

Keywords
Τυχαία Θέματα