Στην έξοδο Τέγιο, Πέδρο και Μοντόγια

17:23 3/12/2013 - Πηγή: AEK365

Η φετινή σεζόν δεν έχει αρχίσει με τους καλύτερους οιωνούς για τους πρωταθλητές Ισπανίας, αφού ταλαιπωρούνται από συνεχείς τραυματισμούς με τελευταίο και πιο ηχηρό αυτόν του Λιονέλ Μέσι, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει από το νέο έτος.
Έντονη κριτική ασκείται, επίσης, για την απόδοση της ομάδας, παρά το γεγονός ότι οι "μπλαουγκράνα" είναι πρώτοι σε Ισπανία και Ευρώπη, με τις δύο συνεχόμενες ήττες να έχουν πυροδοτήσει σωρεία αρνητικών σχολίων και ακατάσχετης κινδυνολογίας.
Μπουσκέτς, Ινιέστα και Μαστσεράνο έσπευσαν

να χαμηλώσουν τους τόνους και να συστήσουν ψυχραιμία μετά την ήττα από την Αθλέτικ, οι συμπαίκτες τους όμως, Τέγιο και Μοντόγια άνοιξαν άλλο μέτωπο, πονοκεφαλιάζοντας ακόμα περισσότερο τους Ροσέλ και Μαρτίνο.
Σε δημόσια εκδήλωση που παρευρέθησαν, οι Κρίστιαν Τέγιο και Μάρτιν Μοντόγια αξίωσαν περισσότερο χρόνο για τους "καντεράνος", ήτοι τους ποδοσφαιριστές που βγήκαν από τις ακαδημίες της ομάδας, καθιστώντας σαφή την έντονη δυσαρέσκειά τους.
"Περιμένω να δω πως θα εξελιχθεί η σεζόν και αν δεν παίζω όσο επιθυμώ, σκοπεύω να φύγω. Το να κάνω αυτό το βήμα είναι αρκετά δύσκολο, αλλά πιστεύω ότι πρέπει να εκτιμάται ο ρόλος του καθενός. Τα χρόνια περνούν και θέλεις να αλλάξει ο ρόλος σου στην ομάδα και να έχεις περισσότερα λεπτά.", δήλωσε με περίσσια αποφασιστικότητα ο 22χρονος, παρά το γεγονός ότι το ανανεωμένο του συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι του 2018.
Ο Μάρτιν Μοντόγια, από την άλλη, εμφανίσθηκε πιο συγκρατημένος από τον συμπαίκτη του, στέλνοντας ωστόσο το ίδιο μήνυμα.
"Πάνε 14 χρόνια από τότε που παίζω για την Μπάρτσα. Μου μένουν ακόμα μερικοί μήνες (μέχρι τις 30 Ιουνίου) και περιμένω πολλά περισσότερα από αυτό που γίνεται τώρα. Θα το συζητήσουμε με την ομάδα. Είμαι νέος και αυτό που θέλω είναι να συνεχίσω να παίζω.", είπε ο 22χρονος δεξιός οπισθοφύλακας, για τον οποίον υπάρχει ενδιαφέρον από συλλόγους όπως η Λίβερπουλ, η Ίντερ, η Γιουβέντους και η Λεβερκούζεν.
Πέραν των δύο νεαρών, φήμες υπάρχουν για τάσεις φυγής και από τον Πέδρο Ροδρίγκεθ. Ο βραχύσωμος εξτρέμ φαίνεται ότι έχει εκμυστηρευθεί στο στενό του περιβάλλον ότι έχει προτάσεις από ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ και δεν αποκλείει την πιθανότητα να αποχωρήσει ακόμα και τον Ιανουάριο, αφού θεωρεί ότι διακυβεύεται η θέση του στην εθνική Ισπανίας για το επερχόμενο Μουντιάλ. Η περίπτωσή του, όμως, θεωρείται πολύ δύσκολη, αφού 26χρονος Ισπανός έχει συμβόλαιο με την ομάδα μέχρι το 2016, με τη ρήτρα αποδέσμευσής του να αγγίζει τα 150 εκατομμύρια ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα