Μουντιάλ με τάιμ-άουτ θέλουν οι Ιταλοί

17:34 3/12/2013 - Πηγή: AEK365

Την καθιέρωση δύο τάιμ άουτ κατά τη διάρκεια των αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου, που θα γίνουν το προσεχές καλοκαίρι στη Βραζιλία, πρόκειται να ζητήσει η ιταλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξη Τύπου ο Τσέζαρε Πραντέλι.

Ο εκλέκτορας της «σκουάντρα ατζούρα» εξήγησε ότι οι διακοπές θα είναι απαραίτητες κατά τη διάρκεια των αναμετρήσεων του Μουντιάλ, εξαιτίας της ζέστης και της υψηλής υγρασίας που επικρατούν στην Βραζιλία.

Το σχετικό αίτημα θα κατατεθεί επισήμως

από την ιταλική ομσοπονδία στη Μπαΐα, στο περιθώριο της κλήρωσης των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου, που θα γίνει την Παρασκευή.

«Υπάρχουν δύο μεγάλα προβλήματα στη Βραζιλία, τα οποία βιώσαμε τον περασμένο Ιούνιο στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών: τη ζέστη και την υγρασία οι οποίες, σε κάποιες πόλεις, είναι ανησυχητικές.

»Αν θέλουμε να προσφέρουμε θέαμα στον κόσμο, πρέπει να δώσουμε στους ποδοσφαιριστές τις κατάλληλες δυνατότητες», δήλωσε ο Πραντέλι, που πρόσθεσε ότι θα είναι προτιμότερο να υπάρχει μία δίλεπτη διακοπή, παρά να τρέχουν οι ποδοσφαιριστές να εκμεταλλευτούν κάθε φυσική διακοπή του αγώνα (π.χ. κόρνερ ή φάουλ) για να δροσιστούν και να ενυδατωθούν.

Keywords
Τυχαία Θέματα