Μητέρα ετών 10! (VIDEO)

13:17 6/4/2012 - Πηγή: AEK365

Σε ηλικία μόλις 10 ετών ένα κοριτσάκι από την Κολομβία έγινε μητέρα! Το κορίτσι ανήκει στη φυλή ιθαγενών Wayuu στη χερσόνησο Γκουαχίρα, στη βόρεια Κολομβία και προκαλεί σοκ η μικρή της ηλικία. Αν και δεν είναι γνωστό ποιος είναι ο πατέρας κάποιοι υποστηρίζουν ότι είναι ένα 15χρονο αγόρι και κάποιοι άλλοι ένας 30χρονος άντρας.

Το κορίτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ύστερα από 39 εβδομάδες κύησης αιμορραγία, κλαίγοντας και με τρομακτικούς πόνους από τις συσπάσεις. Οι γιατροί αποφάσισαν να προχωρήσουν σε καισαρική και τελικά η μικρή

γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Αν και κανονικά ο πατέρας θα έπρεπε να οδηγηθεί στην αστυνομία, οι νόμοι της Κολομβίας δίνουν ένας είδος αυτονομίας στις φυλές των ιθαγενών επιτρέποντάς τους να διατηρήσουν την κυριαρχία τους και ορισμένες πολιτιστικές παραδόσεις, μια εκ των οποίων είναι και η γέννηση παιδιών σε εξαιρετικά μικρή ηλικία.

Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που ένα κορίτσι γεννάει σε τόση μικρή ηλικία. Η μικρότερη σε ηλικία μητέρα στον κόσμο είναι η Περουβιανή Λινα Μεντίνα, που το 1933 γέννησε ένα αγοράκι δυο εβδομάδες αφού έκλεισε τα πέντε της χρόνια!

Keywords
Τυχαία Θέματα