Στην FIFA για Ζέκα

12:42 6/4/2012 - Πηγή: AEK365

Στον Παναθηναϊκό τα προβλήματα διαδέχονται το ένα το άλλο καθώς, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Sportday", η Σετούμπαλ έστειλε έγγραφο στην FIFA με το οποίο ενημερώνει την Παγκόσμια Ομοσπονδία πως δεν έχει λάβει την δόση των 130.000 ευρώ για την πώληση του Ζέκα.
Η πορτογαλική ομάδα ζητά από την FIFA να μεσολαβήσει ώστε να πάρει τα χρήματα που της οφείλονται και έτσι η Παγκόσμια Ομοσπονδία θα απευθυνθεί μεν στον Παναθηναϊκό αλλά

δεν θα βρει ανταπόκριση μιας και δεν υπάρχει διοίκηση. Έτσι λοιπόν αν τελεσιδικήσει η προσφυγή της Σετούμπαλ και δεν υπάρξει κάποια εξέλιξη τότε ο Παναθηναϊκός δεν θα ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα από το -2 αλλά από το -5 καθώς θα του αφαιρεθούν άλλοι τρεις βαθμοί λόγω της υπόθεσης του Ζέκα.
Το χειρότερο για τους "πράσινους" είναι πως το παράδειγμα της Σετούμπαλ θα το ακολουθήσουν και άλλοι πιστωτές όπως η Τζένοα για τον Ρούντολφ και η Λιόν για τον Μπουμσόνγκ με αποτέλεσμα να είναι πολύ δυνατό το ενδεχόμενο, αν δεν αλλάξει η διοικητική κατάσταση και δεν μπουν χρήματα, από την ομάδα να αφαιρεθούν και άλλοι βαθμοί από το επόμενο πρωτάθλημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα