Συνεχίζει ο Οικονομόπουλος

13:02 6/4/2012 - Πηγή: AEK365

Μέρος των χθεσινών δηλώσεων του Χάρη Οικονομόπουλου στον ΣΚΑΪ ενδεχομένως να παρερμηνεύθηκαν από μερίδα των ΜΜΕ, αφού «διαβάστηκαν» σαν αποχώρησή του από τη διοικητική σύνθεση της ΠΑΕ ΑΕΚ, ενώ κρίθηκε αβέβαια ακόμη κι η συμμετοχή του στην νέα προσπάθεια του Ντέμη Νικολαϊδη. Τίποτα από τα δύο δεν υφίσταται.

Ο Χάρης Οικονομόπουλος αφενός δεν προτίθεται να παραιτηθεί από τη θέση του αντιπροέδρου της ΠΑΕ ΑΕΚ, αφού υπάρχει μπροστά και η κρίσιμη Γ.Σ. της 25ης Μαρτίου. Τούτο που τόνισε, ο νομικός της Ένωσης στην υπόθεση Ψωμιάδη, είναι πως δεν θα έχει ενεργό ρόλο σε θέματα που αφορούν τα διαδικαστικά για την αδειοδότηση και την Εφορία. Τις συγκεκριμένες υποθέσεις, εξάλλου, τις χειρίζεται ο Ανδρέας Δημητρέλος.
Όσον αφορά την επόμενη ημέρα με την επιστροφή του Ντέμη Νικολαϊδη, ο Χάρης Οικονομόπουλος έχει τονίσει επανειλημμένος ότι διατηρεί άριστες σχέσεις με τον Νικολαϊδη και εφόσον ο τελευταίος κρίνει πως μπορεί να βοηθήσει από κάποια θέση μελλοντικά - υπό τον Νικολαϊδη επικεφαλής - τότε δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Keywords
Τυχαία Θέματα