Μιλοβάνοβιτς: Υποχρέωση μας να φτιάξουμε μια ομάδα που του χρόνου θα διεκδικήσει τον τίτλο

09:59 2/3/2015 - Πηγή: AEK365

Συνέντευξη σε σερβική ιστοσελίδα παραχώρησε ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς που τόνισε πως η ΑΕΚ είναι έτοιμη για τη μεταγραφική της επίθεση με στόχο να φτιάξει μια ομάδα που την επόμενη σεζόν θα είναι ικανή να διεκδικήσει την κούπα.

"Για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου προετοιμαστήκαμε από τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο ενώ για το καλοκαίρι έχουμε ξεκινήσει από το Δεκέμβριου. Πήρε στη Βραζιλία, την Πορτογαλία, τη Δανία, τα Βαλκάνια

και άλλες χώρες. Ψάχνουμε για στόχους σε κάθε θέση. Μέσα σε μόλις τρεις μέρες στην Τουρκία είδα 15 παιχνίδια. Κοιτάζουμε επίσης παίκτες μέσω βίντεο. Υπάρχουν περιπτώσεις ποδοσφαιριστών από τη Σερβία αλλά και την υπόλοιπη Ευρώπη που μας ενδιαφέρουν. Προετοιμάζομαι ώστε την άνοιξη να δω ακόμα περισσότερα παιχνίδι ώστε να κάνω τι τελικές μου εκτιμήσεις για το ποιοι παίκτες θα ενισχύσουν την ομάδα" τόνισε ο Μιλοβάνοβιτς.

Μιλώντας για την ομάδα ανέφερε: "Ο πρόεδρος Δημήτρης Μελισσανίδης έβαλε τον Ντούσαν Μπάγεβιτς στη θέση του αντιπροέδρου και σίγουρα είναι ένας άνθρωπος-κλειδί στο να επιστρέφει η ΑΕΚ στις επιτυχίες. "Ο Ντούσκο είναι ο "κάπο ντι κάπι" στο οργανωτικό. έχουμε επίσης έναν εξαιρετικό νεαρό τεχνικό, τον Τραϊανό Δέλλα. Όλοι μαζί θέλουμε το κλαμπ να επιστρέψει τη νέα σεζόν στην ελίτ και άμεσα να παλέψει για τον τίτλο. Είναι η υποχρέωση μας και δουλεύουμε 24 ώρες την ημέρα για να το πετύχουμε".

Για τον κόσμο τονίζει: "Τώρα παίζουμε στο ΟΑΚΑ στην Αθήνα και έχουμε πολύ υψηλό μέσο όρο στα παιχνίδια μας. Ο κόσμο είναι φανταστικός και ανυπομονεί να επιστρέψουν τα ντέρμπι στο γήπεδο μας"

Τέλος για το ματς με τον Ολυμπιακό αναφέρει: "Θα μπορούσαμε να τους έχουμε κερδίσει στο πρώτο ματς. Τώρα τους περιμένει "κόλαση" 60.000-70.000 ατόμων στoν επαναληπτικό. Αν καταφέρουμε να τους αποκλείσουμε είμαστε πολύ κοντά στο να κατακτήσουμε το Κύπελλο που θα μας βγάλει στην Ευρώπη. Για πάρα πολύ καιρό δεν έχουμε γνωρίσει ήττα. Έχουμε 24 νίκες και τρεις ισοπαλίες σε 27 ματς".

Keywords
Τυχαία Θέματα