Δουβής: Η Βασίλισσα επιστρέφει, το γήπεδο πρέπει να είναι γεμάτο

09:39 2/3/2015 - Πηγή: AEK365

Συνέντευξη στο Sport24radio παραχώρησε ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΑΕΚ, Σταύρος Δουβής τονίζοντας ότι η επιστροφή της Βασίλισσας είναι πλέον γεγονός.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Και πάλι ήταν καλή, αν και η δυσκολία του παιχνιδιού δεν ήταν αυτή που έπρεπε. Έγινε όμως ένα ωραίο παιχνίδι και αυτή είναι η μεγαλύτερη χαρά που δίνει η ομάδα στον κόσμο. Δεν υπάρχει παιχνίδι που να μην είναι σημαντικό. Όλα μπορούν να συμβούν.

Σε όλα τα παιχνίδι πρέπει οι φίλαθλοι να είναι κοντά και

οι παίκτες και ο προπονητής έχουν καταφέρει να τους κερδίσουν. Εμείς απ΄ έξω κάνουμε ότι μπορούμε για να βοηθήσουμε. Η βασίλισσα επιστρέφει, είναι πλέον γεγονός. Τι θα κάνουμε φέτος στη συνέχεια και του χρόνου θέλει ηρεμία και αυτοσυγκέντρωση. Θέλουμε να παίξουμε στα πλέι οφ και αν, μπορούμε να φτάσουμε στο τέλος, στα πέντε ματς. Η παρουσίαση του κόσμου είναι το μεγαλύτερο προσόν της ΑΕΚ. Το γήπεδο πρέπει να είναι γεμάτο. Αν είναι γεμάτο, η διοίκηση της ΑΕΚ και το προπονητικό τιμ έχει τη δυνατότητα να ζητήσει όσα θέλει και όσα δικαιούται. Η ΑΕΚ δεν είναι μια ομάδα που έρχεται και παρέρχεται.

Ατύχησε από κάποιες συγκυρίες Αυτός είναι ένας χρόνος χαράς και όχι ανάλυσης για το τι έγινε στο παρελθόν. Δεν δικαιούται η ΑΕΚ να γυρίσει σε εκείνα τα χρόνια. Το μόνο που δικαιούται η ΑΕΚ και οφείλουν όλοι σε αυτή είναι να τη δουν πρώτη.»

Keywords
Τυχαία Θέματα