«Μιλάει στο γήπεδο ο Μέσι»

22:04 9/10/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Λουκά Καϊόλι σε ερώτηση για ποιο λόγο έγραψε την βιογραφία του Μέσι, είπε: «Το βιβλίο ξεκινάει από την γέννηση του Μέσι τον Ιούνιο του 1987. Θυμάμαι πολύ καλά πως στο clasico του 2005 μου είχε κάνει τρομερή εντύπωση. Η Μπαρτσελόνα είχε νικήσει με 3-0 την Ρεάλ μέσα στο `Σαντιάγκο Μπερναμπέου' και ο Μέσι με είχε εντυπωσιάσει παρά το νεαρό της ηλικίας του. Ηταν μόλις 18 ετών τότε».
Ο Καϊόλι αναφέρθηκε και στον χαρακτήρα του Μέσι εκτός γηπέδου: «Είναι πολύ έξυπνος αλλά γενικά σιωπηλός. Δεν μιλάει πολύ. Του

αρέσει να μιλάει μέσα στο γήπεδο, κάθε Κυριακή και κάθε Τετάρτη».
Όσον αφορά τον επόμενο μεγάλο στόχο του Μέσι, ο Καϊόλι αποκάλυψε πως ο ίδιος ο σούπερσταρ της Μπάρτσα του έχει εκμυστηρευτεί πως δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014 που θα γίνει στα γήπεδα της Βραζιλίας:
«Το μεγάλο του όνειρο δεν είναι άλλο από το να πάρει το Παγκόσμιο Κύπελλο με την Αργεντινή μέσα στην Βραζιλία! Τότε μόνο θα φτάσει στην απόλυτη καταξίωση και στα μάτια των Αργεντινών θα γίνει ισάξιος του Ντιέγκο Μαραντόνα»,
Τέλος ο Καϊόλι μίλησε και για την ανταπόκριση του κόσμου στην βιογραφία του Μέσι: «Υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση αλλά σίγουρα οι χώρες της Μεσογείου, όπως η Ελλάδα, η Ισπανία και η Ιταλία έχουν πληγεί από την κρίση και αυτή έχει επηρεάσει. Το βιβλίο έχει εκδοθεί σε Ισπανία και Αγγλία ενώ και στην Ελλάδα γίνεται συνέχεια όλο και πιο γνωστό».

Keywords
Τυχαία Θέματα