Μήνυση σε στρίπερ!

21:43 9/10/2012 - Πηγή: AEK365

Ένας Αμερικανός άσκησε μήνυση σε νυχτερινό κέντρο strip show, όταν ο «άγριος» χορός μιας στρίπερ προκάλεσε τη ρήξη της ουροδόχου κύστης του!

Όλα ξεκίνησαν τον Νοέμβριο του 2010: ο Πάτρικ Γκάλαχερ, κάτοικος της Πενσιλβάνια, ήταν προσκεκλημένος σε μπάτσελορ πάρτι σε κλαμπ του Πορτ Ρίτσμοντ.

Μέσα στο πακέτο των «υπηρεσιών» που προσέφερε το νυχτερινό κέντρο, ήταν η δυνατότητα να ξαπλώσει ο άνδρας πάνω στη σκηνή.

Ο δικηγόρος του Γκάλαχερ δηλώνει ότι μια χορεύτρια, τσουλώντας στον χορευτικό στύλο, έπεσε πάνω στην κοιλιά του από μεγάλο ύψος, γεγονός που προκάλεσε

ρήξη της ουροδόχου κύστης του.

Μέχρι το επόμενο πρωί ο πόνος δεν είχε περάσει. Ο άνδρας επισκέφτηκε το νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε το πρόβλημα, το οποίο απαιτούσε εγχείρηση για να διορθωθεί.

Ο δικηγόρος δήλωσε ότι ο άνδρας εμφάνισε, επίσης, προβλήματα στην πλάτη και στον γοφό του.

Ο Π.Γκάλαχερ άσκησε μήνυση μόλις πριν από μερικές ημέρες.

Κατηγορεί το νυχτερινό κέντρο για αμέλεια και -σύμφωνα με το κείμενο της μήνυσης- ζητά 50.000 δολάρια για το ιατρικό κόστος, τον πόνο, την αγωνία και τον εξευτελισμό.

Η μήνυση είναι μόνο μία από τις πολλές που έχουν κατατεθεί κατά του κλαμπ τα τελευταία χρόνια. Επτά χορεύτριες και ένας από τους διευθυντές του strip club είχαν συλληφθεί τον περασμένο Νοέμβριο με την κατηγορία της πορνείας.

Keywords
Τυχαία Θέματα