ΣΚΑΪ: Ψεύτης ο Φωτόπουλος

21:24 9/10/2012 - Πηγή: AEK365

Με ανακοίνωσή του ο ΣΚΑΪ κατηγορεί τον πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ Νίκο Φωτόπουλο ότι αναφέρθηκε σε ψευδή στοιχεία σχετικά με την εταιρεία «Ειδήσεις Ντοτ Κομ

Ο Φωτόπουλος ισχυρίστηκε πως ο ΣΚΑΪ πληρώνει μηδενικό χαράτσι για το ακίνητο που στεγάζεται η εταιρεία προσθέτοντας ότι υπάρχουν και άλλες

μεγάλες επιχειρήσεις που εμφανίζονται να έχουν έκπτωση από 30%- 60% στα τιμολόγια της ΔΕΗ από το ενιαίο τέλος ακινήτων.

Όμως, ο ΣΚΑΪ τονίζει ότι ο ίδιος είναι ενοικιαστής και όχι ιδιοκτήτης του κτιρίου άρα δεν πληρώνει καθόλου τέλος ακινήτου.

Η ανακοίνωση

«Ψευδή στοιχεία για την εταιρεία Ειδήσεις Ντοτ Κομ, που εκμεταλλεύεται τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ αναφορικά με το τέλος ακινήτων έδωσε στη δημοσιότητα ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, Νίκος Φωτόπουλος, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου μετά τη χθεσινή κατάληψη στο κέντρο πληροφορικής.

Ο κ. Φωτόπουλος ανέφερε ότι η εταιρεία Ειδήσεις Ντοτ Κομ πληρώνει μηδενικό τέλος προσθέτοντας μάλιστα ότι υπάρχουν και άλλες μεγάλες επιχειρήσεις που εμφανίζονται να έχουν έκπτωση από 30 έως 60% στα τιμολόγια της ΔΕΗ από το ενιαίο τέλος ακινήτων.

H εταιρεία Ειδήσεις Ντοτ Κομ θα ήθελε να ενημερώσει τους Έλληνες πολίτες και τον κ. Φωτόπουλο ότι είναι ενοικιάστρια του κτιρίου στο οποίο στεγάζεται και όχι ιδιοκτήτρια, και υπό αυτή την έννοια δεν υπόκειται στην υποχρέωση καταβολής του τέλους ακινήτων.

H εταιρεία Ειδήσεις Ντοτ Κομ θα ασκήσει κάθε νόμιμο δικαίωμα μετά τα συκοφαντικά και ψευδή στοιχεία σε βάρος της».

Keywords
Τυχαία Θέματα