Μια-ακόμα-συγκλονιστική ιστορία απ'τη Βοστώνη

13:45 18/4/2013 - Πηγή: AEK365

Την περασμένη Δευτέρα όταν έγιναν οι εκρήξεις στο Μαραθώνιο της Βοστώνης, ο Τζεφ Μπάουμαν με αγωνία αναζητούσε στο κινητό το γιο του, ο οποίος βρισκόταν εκεί για να δει τη φίλη του να τρέχει για πρώτη φορά στο Μαραθώνιο.

Μετά από μια ώρα απελπισμένης προσπάθειας, η κόρη του τηλεφώνησε και τον ρώτησε αν είχε δει τη φωτογραφία στην τηλεόραση. Ήταν ο γιος του και ήταν τραυματισμένος.

Ο γιος του, επίσης Τζεφ Μπάουμαν, απεικονίζεται σε μια από τις πιο χαρακτηριστικές φωτογραφίες από τους τραυματίες της επίθεσης πάνω σε ένα καροτσάκι με τα πόδια του καταματωμένα να τον μεταφέρουν τρεις

εθελοντές τρέχοντας.

Ο Μπάουμαν είδε τη φωτογραφία στο Facebook και βρήκε το γιο του αργότερα στο νοσοκομείο. Εκεί, οι γιατροί αναγκάστηκαν να του ακρωτηριάσουν και τα δυο του τα πόδια από το γόνατο και κάτω. Έχασε πάρα πολύ αίμα και χρειάστηκε πολλές μεταγγίσεις και δυο εγχειρίσεις.

«Ο άντρας με το καουμπόικο καπέλο έσωσε τη ζωή του γιου μου», λέει ο πατέρας. «Φαίνεται σε ένα βίντεο αμέσως μετά την έκρηξη να τον τραβάει και να το βάζει σε ένα καροτσάκι δένοντάς του τα πόδια του. Θέλω να βρω αυτόν τον άντρα και να τον ευχαριστήσω».

Ο άντρας με το καουμπόικο καπέλο είναι ο 52χρονος Κάρλος Αρεντόντο. Μοίραζε σημαίες στο Μαραθώνιο. Το 2004 έχασε το γιο του στο Ιράκ και από τότε μοιράζει τις σημαίες σε μια συμβολική κίνηση.

«Ο Τζεφ είναι καλό παιδί. Ποτέ δεν είχε μπλέξει σε προβλήματα. Του αρέσει να παίζει κιθάρα και δουλεύει ώστε να μαζέψει χρήματα για να αποπληρώσει τα φοιτητικά του δάνεια και να πάει πάλι στο Πανεπιστήμιο», λέει ο πατέρας του.

Keywords
Τυχαία Θέματα