Μέσι: Όλα πήγαν τέλεια

12:53 13/3/2013 - Πηγή: AEK365

Στην δεύτερη θέση του πίνακα των κορυφαίων σκόρερ στην ιστορία του Τσάμπιονς Λιγκ βρίσκεται πλέον ο Λιονέλ Μέσι μετά τα δυο γκολ που πέτυχε στο 4-0 της Μπαρτσελόνα επί της Μίλαν με τον Αργεντινό επιθετικό να υποστηρίζει πως όλα πήγαν τέλεια για την ομάδα του.

Η Μπαρτσελόνα ανέτρεψε το 2-0 του πρώτου αγώνα, πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ με τον Λιονέλ Μέσι να δηλώνει μετά το τέλος του παιχνιδιού στο «Καμπ Νου»: "Χρειαζόμασταν μια νίκη σαν και αυτή,

όχι μόνο για να προκριθούμε αλλά και για να... σβήσουμε την ήττα στο Μιλάνο. Όλα πήγαν τέλεια. Το σημαντικό ήταν να ενισχύσουμε τον τρόπο παιχνιδιού που ξέρουμε να παίζουμε.
Θέλαμε να πετύχουμε γρήγορα γκολ όχι μόνο για το τελικό αποτέλεσμα αλλά και για να πιστέψουν οι οπαδοί μας ότι πρόκειται να συμβεί. Ήταν μια γρήγορη κίνηση από πλευράς μου και ευτυχώς που μπήκε. Για αυτό το πανηγύρισα τόσο πολύ.
Αυτή είναι η εμφάνιση της ομάδας για την οποία δουλεύουμε τόσα χρονια. Ίσως στα τελευταία παιχνίδια να έχουμε χάσει την φόρμα μας. Ξέραμε ότι θα έπρεπε να επιστρέψουμε στις παλιότερες εμφανίσεις για να προκριθούμε. Αυτή είναι η Μπαρτσελόνα που θέλουν να βλέπουν οι οπαδοί μας σε κάθε παιχνίδι".
Για το γεγονός πως βρίσκεται ανάμεσα στους δυο πρώτους σκόρερ στην ιστορία του Τσάμπιονς Λιγκ, πίσω από τον Ραούλ, ο Μέσι δήλωσε: "Είναι πολύ σημαντικό για εμένα. Είναι επίτευγμα να βρίσκομαι στην δεύτερη θέση. Το σημαντικό είναι πως η Μπαρτσελόνα βρίσκεται στα προημιτελικά και αυτό θέλαμε να πετύχουμε απόψε".

Keywords
Τυχαία Θέματα