«Μαζί είμαστε ασταμάτητοι»

12:04 13/3/2013 - Πηγή: AEK365

Μετά την κριτική που δέχτηκαν το τελευταίο διάστημα λόγω των αποτελεσμάτων κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης και την ήττα στο Μιλάνο, οι παίκτες της Μπαρτσελόνα με μια επιβλητική εμφάνιση κέρδισαν 4-0 την Μίλαν, πήραν την πρόκριση για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ και μετά το τέλος του αγώνα δεν μπορούσαν να κρύψουν τον ενθουσιασμό τους.
Μέσα από την σελίδα του στο Twitter ο Αντρές Ινιέστα "ανέβασε" μια φωτογραφία που αποτυπώνει το κλίμα στα αποδυτήρια

της Μπαρτσελόνα μετά το 4-0 με τον διεθνή μέσο να σημειώνει το εξής: "Φανταστικοί συμπαίκτες και φίλαθλοι. Μας σπρώξατε προς την νίκη. Είστε οι καλύτεροι. Μαζί είμαστε ασταμάτητοι".
Ο Νταβίδ Βίγια πέτυχε το 3ο γκολ της Μπαρτσελόνα και ο Ισπανός φορ τόνισε σε δηλώσεις του: "Μπήκαμε πολύ δυνατά από την αρχή. Ευτυχήσαμε να σημειώσουμε ένα γρήγορο γκολ, κάτι που μας βοήθησε. Σκεφτήκαμε πολλά πράγματα στο διάστημα που μεσολάβησε και τελικά τα καταφέραμε. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι γιατί το τελευταίο διάστημα οι φίλοι μας δεν μας αμφισβήτησαν και παρά τα μέτρια αποτελέσματα συνέχισαν να μας στηρίζουν. Όταν έχεις ένα τέτοιο όμορφο βράδυ δεν σκέφτεσαι παλιές κακές στιγμές, αλλά μόνο το μέλλον". Για το γκολ που πέτυχε δήλωσε πως "δεν έχει σημασία, το σημαντικό είναι πως προκριθήκαμε".
Όσο για τον Ζόρντι Άλμπα, σκόρερ του 4ου γκολ, ο Ισπανός αμυντικός δήλωσε: " Παίξαμε πολύ καλά. Γίναμε ξανά Μπαρτσελόνα σε αυτό το ματς κι ελπίζω να παραμείνουμε έτσι. Η Μίλαν είχε μια πολύ καλή ευκαιρία με το δοκάρι, ενώ μας πίεσε και στα τελευταία λεπτά. Εμείς δουλέψαμε το τελευταίο διάστημα και αυτό βγήκε στο γήπεδο. Ήταν σημαντικό αυτό το τέρμα γιατί έδωσε διαστάσεις στη νίκη μας, κάτι που ήθελαν και οι φίλοι μας. Ο αντίπαλος δεν έχει σημασία. Θα τον μάθουμε στην κλήρωση και θα πρέπει να τον αντιμετωπίσουμε με το πάθος και τον ενθουσιασμό που είχαμε απόψε".

Keywords
Τυχαία Θέματα