Μεγάλο διπλό για την Καλλονή

19:33 10/11/2013 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 11η αγωνιστική

ΒΕΡΟΙΑ-ΚΑΛΛΟΝΗ: 0-3

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Βέροιας

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Α.Παπαπέτρου

Μεγάλη νίκη, αυτή την φορά εκτός έδρας, πέτυχε η Καλλονή επί της Βέροιας με 3-0, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας.

Για δεύτερη συνεχόμενη

εβδομάδα η ομάδα του Γιάννη Μαντζουράκη έφυγε στις αποσκευές της με τους τρεις βαθμούς. Προηγήθηκε το 3-2 επί του Πανιωνίου στην Θεσσαλονίκη (τυπικά γηπεδούχος στο «Κλεάνθης Βικελίδης») και σήμερα ήταν η σειρά της ουραγού Βέροιας. Οι φιλοξενούμενοι έβαλαν τις βάσεις για 5ο τρίποντό τους στο πρωτάθλημα (ακόμη δεν έχουν ισοπαλία) από το πρώτο ημίχρονο και «καθάρισαν» το ματς 11 λεπτά πριν τη λήξη του.

Στο διάστημα αυτό οι παίκτες της ομάδας της Μυτιλήνης πέτυχαν τον απόλυτο αιφνιδιασμό και προηγήθηκαν με 2-0. Στο 6΄ ο Γιονάν με κοντινό πλασέ, μετά από σέντρα του Μανούσου άνοιξε το σκορ, ενώ στο 27΄ ήταν η σειρά του Ποντάνι να «ζευγαρώσει» τα τέρματα της ομάδας του, μετά το κόρνερ του Λεοζίνιο.

Οι γηπεδούχοι «πάγωσαν» με τα δύο γκολ που δέχτηκαν και δεν κατάφεραν να απειλήσουν ούτε μία φορά την εστία του Χογκ,εάν εξαιρέσει κανείς την κεφαλιά του Ζεζίνιο στο 18΄ μετά από τη σέντρα του Μπαργκάν.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Στέφανου Γαϊτάνου μπήκε πιο ορεξάτη στο γήπεδο και σε δύο περιπτώσεις (65΄, 67΄) θα μπορούσε να είχε σκοράρει. Στην πρώτη φάση ο Αποστολόπουλος απέτυχε να πιάσει το σουτ όπως θα ήθελε από καλή θέση, ενώ στη δεύτερη ο Τραπ δε βρήκε τη μπάλα από πολύ κοντά, στη μεγαλύτερη ευκαιρία των γηπεδούχων στο παιχνίδι.

Κι αφού η Βέροια δε μπόρεσε να μειώσει, σε μία ξαφνική της αντεπίθεση, στο 79΄, η Καλλονή έκανε το 3-0 και όλα τελείωσαν. Σκόρερ, για 2η συνεχόμενη αγωνιστική, ο Λεοζίνιο με πολύόμορφο πλασέ πάνω στην κίνση.

ΒΕΡΟΙΑ (Στέφανος Γαϊτάνος): Λόπεθ, Μπεν, Γεωργιάδης, Σιόντης, Αμαραντίδης (64' Μάνος), Σισόκο (46' Τραπ), Καλτσάς, Ορέστες, Μπαργκάν, Ζεζίνιο, Όστοϊτς (34' Αποστολόπουλος)

ΚΑΛΛΟΝΗ (Γιάννης Μαντζουράκης): Χογκ, Αναστασιάδης, Λεάντρο, Ποντάνι, Χωριανόπουλος, Άλβες, Φαρία, Λεοζίνιο, Γιονάν Γκαρσία, Μανούσος (87' Κριπιντίρης), Περόνε (24' Σιλιγαρδάκης)

Keywords
Τυχαία Θέματα