«Μεγάλη η ΑΕΚ, αλλά θα παλέψουμε»

16:22 2/9/2013 - Πηγή: AEK365

Ο πρόεδρος του Αιγάλεω Γιώργος Γενναράκης τόνισε πως η παρουσία της ΑΕΚ στον ίδιο όμιλο με την ομάδα του δεν τους πτοεί και στόχος είναι η άνοδος.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιώργος Γενναράκης:

«Η επιτυχία των τελευταίων δύο χρόνων είναι ότι ξαναγύρισε ο κόσμος δίπλα στην ομάδα. Παράλληλα, στο διάστημα αυτό βρέθηκαν και άνθρωποι που θέλουν να βοηθήσουν και οικονομικά. Είμαστε, πλέον, ένα υγιές σωματείο και σε βάθος χρόνου μπορούμε να ανέβουμε

ακόμη πιο ψηλά».

Για το ρόστερ της ομάδας και την παρουσία του Λουτσιάνο στον πάγκο: «Έχει διατηρηθεί ο βασικός κορμός. Θεωρώ πως είμαστε ενισχυμένοι και μοναδικός μας στόχος είναι αποκλειστικά η άνοδος. Αφού είμαστε στον όμιλο της ΑΕΚ είναι δεδομένο πως θα κάνουμε ακόμη κάποιες κινήσεις εντός των επόμενων 10ημερών. Η παρουσία του Λουτσιάνο είναι από μόνη της σημαντική και πιστεύω πως θα δικαιώσει τη διοίκηση».

Για την παρουσία της ΑΕΚ στον ίδιο όμιλο: «Η ΑΕΚ είναι μια μεγάλη ομάδα, ιστορική όπως και εμείς, που βρεθήκαμε για τους ίδιους λόγους σ'αυτή την κατηγορία. Μπορεί να μην έχουμε την ίδια δυναμικότητα όμως θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για τον στόχο μας».

Για τη βοήθεια της πολιτείας και της τοπικής κοινωνίας: «Η πολιτεία δεν υπάρχει πουθενά αλλά ούτε ο δήμος βοηθάει, τα περισσότερα πράγματα τα έχουμε κάνει μόνοι μας. Η τοπική κοινωνία μπορεί να βοηθήσει μόνο δυστυχώς με την αγορά των εισιτηρίων διαρκείας».

Keywords
Τυχαία Θέματα