Παρουσιάστηκε ο Μπέιλ

15:58 2/9/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Γκάρεθ Μπέιλ παρουσιάστηκε επίσημα από τη Ρεάλ και γνώρισε την αποθέωση στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" από 25.000 Μαδριλένους. Ο πρόεδρος του συλλόγου, Φλορεντίνο Πέρεθ καλωσόρισε τον πρώην πλέον παίκτη της Τότεναμ που συνοδευόταν από την οικογένεια του στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου".

«Η αποφασιστικότητα του Μπέιλ έκανε εφικτή την παρουσία του σήμερα εδώ,» επεσήμανε ο Πέρεθ, αναφερόμενος στις πιέσεις που άσκησε ο Ουαλός στη διοίκηση της Τότεναμ, προκειμένου η τελευταία να αποδεχθεί την πρόταση της Ρεάλ. «Η στιγμή που ονειρευόσουν από παιδί

έφτασε. Αυτό είναι το γήπεδό σου, αυτοί είναι οι οπαδοί σου, αυτό είναι το σπίτι σου», συμπλήρωσε ο πρόεδρος των «μερένγκες», δίνοντας το λόγο στον διεθνή μέσο: "Ελπίζω πως συνεισφέρω στις επιτυχίες του συλλόγου αλλά και στην προσπάθεια να κατακτήσουμε το 10ο Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι υπέροχο που βρίσκομαι εδώ, ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα. Σας ευχαριστώ για την υποδοχή. Hala Madrid". O νεοφερμένος άσος αφού έκανε μερικά ζογκλερικά με την μπάλα ως είθισται, πόζαρε για τις καθιερωμένες φωτογραφίες και έστειλε πολλές μπάλες στην κερκίδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα