Με το στανιό η Μπάρτσα

23:43 10/4/2013 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ - Επαναληπτικός

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ: 1-1 (2-2)

ΓΗΠΕΔΟ: Καμπ Νου

ΔΙΑΤΗΤΗΣ: Μπγιόρν Κάιπερς (Ολλανδία)

Η Μπαρτσελόνα έπαιξε με τη φωτιά απέναντι στην Παρί αλλά με το 1-1 πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση. Φλύαρη και

με πολλά προβλήματα στην άμυνα οι "μπλαουγκράνα" τα βρήκαν σκούρα απέναντι στους ψυχωμένους Γάλλους αλλά πήραν τελικά αυτό που ήθελαν.

Οι Καταλανοί απείλησαν μόλις στο 2ο λεπτό όταν ο Τσάβι εκτέλεσε απευθείας φάουλ με την μπάλα να "γλύφει" το δοκάρι και να περνά άουτ. Στο επόμενο λεπτό ο Λαβέτσι έκανε το σουτ αλλά ο Βαλντές απέκρουσε. Ο Ινιέστα στο 12' επιχείρησε να κρεμάσει τον Σιρίγκου από το κέντρο με την μπάλα να φεύγει άουτ. Η Παρί στη συνέχεια ισορρόπησε το ματς και στο 24 απείλησε με πλασέ του Λαβέτσι το οποίο έδιωξε με το πόδι ο Βαλντές. Ο γκολκίπερ της Μπάρτσα είπε όχι και στην κεφαλιά του Μόουρα στο 28'. Δέκα λεπτά μετά ο Βίγια βρήκε χώρο αλλά σούταρε άουτ.

Μόλις στο 50' στο δεύτερο μέρος η Παρί πάγωσε το Καμπ Νου όταν έφυγε στην αντεπίθεση και με τον Παστόρε πήρε κεφάλι στο σκορ. Στο 65' ο Ινιέστα δεν μπόρεσε να νικήσει τον Σιρίγκου ενώ δύο λεπτά μετά ο σκόρερ των Γάλλων απείλησε με σουτ. Η Μπαρτσελόνα αύξησε την πίεση της και στο 70' ήρθε το γκολ όταν ο Βίγια τράβηξε πάνω του τους αμυντικούς και έστρωσε στον Πέδρο ο οποίος με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο Ινιέστα στο 87' χόρεψε την άμυνα της Παρί αλλά σούταρε ψηλά άουτ.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βαλντές, Άλβες, Άλμπα, Πικέ, Αντριάνο (62'Μπαρτρά), Μπούσκετς, Τσάβι, Ινιέστα, Πέδρο, Φάμπρεγας (62'Μέσι) Βίγια (83'Σονγκ).

ΠΑΡΙ Σ.Ζ.: Σιρίγκου, Ζαλέ (88'Φαν ντερ Βιλ), Τιάγκο Σίλβα, Άλεξ, Μάξγουελ, Βεράτι (83'Μπέκαμ), Λούκας Μόουρα, Παστόρε, Λαβέτσι (81'Γκαμεϊρό), Ιμπραΐμοβιτς.

Keywords
Τυχαία Θέματα