Με το μυαλό στο ντέρμπι

08:57 4/12/2012 - Πηγή: AEK365

Χθες στην συνέντευξη Τύπου, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ είπε πως προτιμά μια νίκη επί του Παναθηναϊκού παρά επί της Άρσεναλ ενώ λίγο πριν ο Μαρινάκης είχε ζητήσει από τους παίκτες να νικήσουν στο ΟΑΚΑ για να κλείσουν στόματα. Έτσι λοιπόν, είναι φανερό πως στην ομάδα του λιμανιού έχουν στραμμένη την προσοχή τους στο παιχνίδι της Κυριακής και δεν ασχολούνται πολύ με

το αποψινό κόντρα στην Άρσεναλ παρότι υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον.
Πιο συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός θέλει την νίκη για να βρίσκεται στους "ισχυρούς" στην κλήρωση των "32" του Europa League ενώ ενδεχόμενη επιτυχία θα φέρει και άλλα χρήματα στα ταμεία της ομάδας.
Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ τις προηγούμενες μέρες έκανε δοκιμές για να βρει ποιος είναι ο κατάλληλος για να πάρει την θέση του τιμωρημένου Χολέβα και όλα δείχνουν πως ο Τοροσίδης θα μετατοπιστεί στο αριστερό άκρο της άμυνας με τον Μανιάτη να έχει τον ρόλο του δεξιού μπακ. Έτσι λοιπόν τερματοφύλακας θα είναι ο Κάρολ, δεξί μπακ ο Μανιάτης, στόπερ οι Μανωλάς και Κοντρέρας ενώ αριστερό μπακ θα παίξει ο Τοροσίδης. Η τριάδα των χαφ θα αποτελείται από τον Φέισα ή τον Ντιακιτέ και τους Φουστέρ και Γκρέκο ενώ την τριάδα της επίθεσης θα την απαρτίζουν οι Μασάντο Τζιμπούρ και Αμπντούν.
Στην αποστολή του Ολυμπιακού βρίσκονται και οι Μέγιερι, Σιόβας, Ιμπαγάσα, Μήτρογλου, Παπάζογλου, Φετφατζίδης και Πάντελιτς.
Η Άρσεναλ από την άλλη μεριά θα παρουσιαστεί με πολλές αλλαγές στην σύνθεση της παρότι και εκείνη έχει κίνητρο καθώς σε περίπτωση που νικήσει τον Ολυμπιακό και την ίδια ώρα δεν νικήσει η Σάλκε την Μονπελιέ στην Γαλλία εξασφαλίζει την πρώτη θέση του ομίλου.
Ο Αρσέν Βενγκέρ έχει αφήσει εκτός αποστολής αρκετά πρωτοκλασάτα στελέχη και έτσι η Άρσεναλ θα παραταχτεί με τους Σέζνι, Τζένκινσον, Κοσιελνί, Σκιλασί, Ανγκά, Κοκλέν, Ράμσεϊ, Ροζίτσκι, Ζερβίνιο, Σαμάκ, Τσάμπερλεϊν. Στην αποστολή βρίσκοντα επίσης οι Αρσάβιν, Ανσά, Χάροβιτς, Μιντ, Μοντέιρο, Σι και Άκπομ.

Keywords
Τυχαία Θέματα