Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΕΚ

07:46 4/12/2012 - Πηγή: AEK365

Δημήτρης Κωνσταντόπουλος 7
Το λάθος στο ματς με τον Λεβαδειακό δεν φάνηκε τον επηρεάζει καθόλου. Ήταν πολύ καλός στο ψηλό παιχνίδι, όπως και με τη μπάλα στα πόδια, ενώ στην κρισιμότερη φάση, το τετ α τετ του Ντε Βινσέντι, είχε άριστη αντίδραση. Πολύ έξυπνη η κάρτα του για καθυστέρηση στο τέλος.

Βαλεντίνος Βλάχος 7
Στο ανασταλτικό κομμάτι ήταν άριστος, αν και είχε πολύ δύσκολη αποστολή, καθώς βρέθηκε αρκετές φορές αντιμέτωπος από την πλευρά του τόσο με τον Ντε Βινσέντι, όσο και με τον Ιλιτς. Επίσης

προσέφερε σημαντικές βοήθειες και επιθετικά, τόσο με τις προωθήσεις του όσο και κουβαλώντας τη μπάλα.

Γιώργος Κουτρουμπής 7
Πέραν του λάθους που έκανε στη φάση που έδωσε την ευκαιρία στον Κοροβέτση να βγει στην αντεπίθεση, έκανε ακόμη ένα πολύ ώριμο παιχνίδι. Στον αέρα ήταν ανίκητος, χαμηλά έβγαινε πάντα πρώτος στη μπάλα, ενώ είχε και κάποιες καθοριστικές επεμβάσεις.

Γιάννης Κοντοές 6
Στη φάση του γκολ του ΠΑΣ Γιάννενα, ο Μιχαήλ φεύγει στην πλάτη του, ωστόσο θα ήταν άδικο να σταθεί κανείς μόνο σε αυτή τη φάση. Έκανε ακόμη ένα πολύ ψυχωμένο παιχνίδι, προσέθεσε ταχύτητα στο κέντρο άμυνας της ομάδας, ενώ έδινε και βοήθειες στα άκρα όποτε χρειαζόταν.

Χρήστος Αρκούδας 6
Κλήθηκε να αγωνιστεί σε μια θέση που δεν είναι η φυσική του, αυτή του αριστερού μπακ. Αν και με ανάποδο πόδι, τα πήγε σχετικά καλά. Ανασταλτικά δεν αντιμετώπισε σημαντικά προβλήματα, ενώ είχε και μια δυο καθοριστικές επεμβάσεις. Στο πρώτο ημίχρονο (κυρίως) προσπάθησε να βοηθήσει και επιθετικά.

Φώντας Φέτσης 6
Ανασταλτικά τα πήγε σε γενικές γραμμές καλά. Έτρεξε πολλά χιλιόμετρα, πίεζε σωστά και έκανε αρκετά κοψίματα. Στο κομμάτι της ανάπτυξης -ειδικά με την απουσία του Κορδέρο- ο Λίνεν θα περίμενε περισσότερα. Αν και το πάλεψε δεν κατάφερε να παίξει καθόλου κάθετο ποδόσφαιρο.

Κώστας Κοτσαρίδης 6
Η πρώτη του παρουσία στο αρχικό σχήμα συνδυάστηκε με μια θετική σε γενικές γραμμές εμφάνιση. Ήταν πολύ μαχητικός στο ανασταλτικό κομμάτι, κέρδισε αρκετές μάχες, ενώ θετικό ήταν το πρόσημο της απόδοσής του και στον τομέα της ανάπτυξης. Είχε και ένα καλό σουτ στο 34' .

Ταξιάρχης Φούντας 8
Ήταν ο κορυφαίος σε απόδοση της ΑΕΚ. Πέτυχε το γκολ κάνοντας κίνηση φορ (όπως του ζητά συνεχώς ο Λίνεν), έκανε μια πολύ καλή σέντρα στο 30' , ήταν πρωταγωνιστής στην καλύτερη ευκαιρία της ομάδας στο δεύτερο μέρος, με το σουτ που έκανε στο 47' και εκτέλεσε άψογα το φάουλ από το οποίο προήλθε το γκολ του Σταματή.

Εμίλιο Φουρτάδο 6
Είναι συμμετοχή στη φάση του γκολ του Φούντα στο 2' , καθώς η προσπάθεια της ΑΕΚ ξεκινάει από αυτόν και βρίσκει πολύ ωραία τον Γκερέιρο. Επίσης, είχε μια πολύ καλή σέντρα στο 12' , ενώ τα πήγε καλά με τη μπάλα στα πόδια(!), κρατώντας την και μοιράζοντας την σωστά.

Ρότζερ Γκερέιρο 7
Αν εξαιρεθεί η ατυχής εκτέλεση του πέναλτι, έκανε ένα πολύ καλό ματς. Έκανε τρομερή ενέργεια και έβγαλε την ασίστ στο γκολ του Φούντα, ενώ και η φάση του πέναλτι ξεκινάει από
Keywords
Τυχαία Θέματα