Βαλβέρδε: Να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο

08:13 4/12/2012 - Πηγή: AEK365

Στο "Μεστάγια" πραγματοποιήθηκε χθες η επίσημη παρουσίαση του νέου προπονητή της Βαλένθια, Ερνέστο Βαλβέρδε με τον Βάσκο τεχνικό να υπογραμμίζει πως στόχος του είναι η ομάδα να παίζει καλό ποδόσφαιρο και πρόσθεσε πως όσο καλύτερα παίζει τόσο καλύτερα θα είναι τα αποτελέσματα που θα έχει.

Σε δηλώσεις του ο νέος προπονητής της Βαλένθια τόνισε: "Η ομάδα έχει δυνατότητες. Υπάρχουν σημεία που μπορεί να γίνει καλύτερη. Όμως υπάρχουν και στοιχεία στα οποία η ομάδα είναι ήδη αρκετά καλή. Πρέπει να

μιλήσω στους παίκτες. Ξέρω ότι υπάρχουν παίκτες νεαροί με θέληση να δουλέψουν. Το σημαντικότερο για εμάς είναι να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Όσο καλύτερο ποδόσφαιρο παίξουμε τόσο καλύτερα αποτελέσματα θα έρθουν".
Για το ρόστερ της Βαλένθια ο Βαλβέρδε δήλωσε: "Μπορούμε να πούμε πολλά για το ρόστερ της ομάδας και τις δυνατότητες της. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν θα το κάνω γιατί θα είναι σαν να ασκώ κριτική στον προκάτοχο μου".
Για την διάρκεια του συμβολαίου του ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού τόνισε: "Έχω υπογράψει για έξι μήνες. Ωστόσο πρέπει να πω πως δεν υπάρχει κάτι με την Μπιλμπάο".

Keywords
Τυχαία Θέματα