Ο Καθάριος... καθάρισε για τον Πανθρακικό (VIDEO)

19:20 9/3/2014 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ: 28η αγωνιστική
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ:2-1
ΓΗΠΕΔΟ: Κομοτηνή
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ:Ιωαννίδης (Αργολίδας)

Ο Πανθρακικός πήρε σημαντική νίκη που του εξασφάλισε την παραμονή του. Η ομάδα της Κομοτηνής νίκησε στην έδρα της τον Εργοτέλη με 2-1 για την 28η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα και έβαλε έτσι τέλος στο αρνητικό σερί των τελευταίων αγωνιστικών.

Το ματς

Η ομάδα της Κομοτηνής κυριάρχησε

στο πρώτο ημίχρονο παίζοντας ορθολογικό ποδόσφαιρο και πιέζοντας κυρίως από δεξιά.Η υπεροχή του Πανθρακικού δεν άργησε να καρποφορήσει καθώς στο 20' ο Σαμπάτ μ' ένα εξαιρετικό, μονοκόμματο σουτ εκτός περιοχής κεραυνοβόλησε τον Στοϊκοβιτς για το 1-0. Οι γηπεδούχοι μάλιστα δεν κάθισαν πάνω στο προβάδισμά τους αλλά παρέμειναν ψηλά στο γήπεδο με στόχο να μην δώσουν περιθώρια στον Εργοτέλη να αναπτυχθεί.

Οι Κρητικοί επιχείρησαν να ανασυνταχθούν στην επανάληψη και πράγματι προσωρινά κέρδισαν κάποια μέτρα στο γήπεδο. Ηταν όμως φανερά ασύνδετοι και αγχωμένοι, γεγονός που εκμεταλλεύτηκε άριστα ο Πανθρακικός για να φτάσει στο 2-0 με τον Καθάριο, που απασχολεί πολύ σοβαρά την ΑΕΚ ενόψει του καλοκαιριού, στο 65' και ουσιαστικά να κλειδώσει μία μεγάλη νίκη. O Μπουχαλάκης μείσωσε το 74 αλλά ήταν αργά όπως αποδείχτηκε.

Πανθρακικός (Μάντζιος): Αθανασιάδης, Χρήστου, Σαρακατσάνος, Μπεν Σαμπάτ (66' Λαδάκης), Ντιόγκο, Εμπό, Καθάριος (78' Μολίνα), Μπαϊκαρά, Ρομέου, Τζάνης (69' Παπαγεωργίου), Ιγκόρ.

Εργοτέλης (Ουζουνίδης): Στοϊκόβιτς, Τζανακάκης (84' Γιοβάνοβιτς), Μεχία, Αντελέγε, Πίτσος (63' Μπουχαλάκης), Ιμπραίμ, Καρντόσο (79' Αζίζ), Μπαντιμπαγκά, Χαντί, Ρομάνο, Μονακέλο.

Keywords
Τυχαία Θέματα