Με το δεξί ο Πανιώνιος

23:25 25/8/2014 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ-1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: 2-1

Γήπεδο: Γιάχος

Διαιτητής: Στάδιο Νέας Σμύρνης

Με το δεξί ξεκίνησε τη φετινή σεζόν ο Πανιώνιος, που επικράτησε με 2-1 του Εργοτέλη στη Νέα Σμύρνη.

Ο Πανιώνιος μπήκε πολύ δυνατά

στα πρώτα λεπτά και άνοιξε το σκορ στο 15'. Ο Μπούζας έδωσε ωραία την μπάλα στον Πάνο, αυτός έκανε το γύρισμα από δεξιά στην καρδιά της άμυνας του Εργοτέλη, με τον Γιάννου να πλασάρει από κοντά τον Τσέρνι για το 1-0. Ωστόσο με τη σέντρα, οι Κρητικοί έφεραν το σκορ στα ίσα. Ο Κοζορώνης εκτέλεσε το κόρνερ από δεξιά, με τον Μέγι να πιάνει την κεφαλιά και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Στο 26ο λεπτό, το σουτ του Μητρόπουλου, δεν ανησύχησε τον Τσέρνι, ενώ στο 30' ο Γιουσούφ έβγαλε τη σέντρα από δεξιά, ο Χαλκιαδάκης κατέβασε ωραία την μπάλα και έκανε το σουτ από κοντά, με τον Γιαννακόπουλο να διώχνει εντυπωσιακά. Στο 36' ο Σιώπης προσπάθησε να κρεμάσει τον Τσέρνι, με την μπάλα να περνά μόλις άουτ, ενώ στο 40' ο κίπερ του Εργοτέλη έδιωξε και το σουτ του Γιάννου. Στο 44ο λεπτό το γυριστό σουτ του Μπύζα, σταμάτησε στο δοκάρι του Τσέρνι, ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, το φάουλ του Μητρόπουλου, σταμάτησε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του Εργοτέλη.

Στο 51ο λεπτό, ο Χαντί έκανε το γύρισμα από αριστερά, με τον Καζναφέρη να πιάνει από κοντά την κεφαλιά και τον Γιαννακόπουλο να αποκρούει, ενώ στο 53' ο Τσέρνι έδιωξε το σουτ του Μασούρα. Ο κίπερ του Εργοτέλη είπε όχι και σε σουτ του Γιάννου στο επόμενο λεπτό, ενώ στο 64' το σουτ του Άλαν, έφυγε λίγο άουτ. Στο 69' ο Γιαννακόπουλος είπε όχι σε κεφαλιά του Λυκογιάννη, ενώ στο 72' η κεφαλιά του Γιάννου κόντραρε κι έφυγε κόρνερ. Στο 80ο λεπτό, ο Χαντί έβγαλε τη σέντρα από αριστερά, ο Αλαν έπιασε την κεφαλιά όντας μόνος του, με τον Γιαννακόπουλο να αποκρούει εντυπωσιακά και να παραχωρεί κόρνερ, αλλά στο 85' ο Μπουμάλ έβγαλε τη σέντρα από αριστερά, ο Γιάννου με προβολή με το τακουνάκι πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ κι έκανε το 2-1 για τον Πανιώνιο.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Γιαννακόπουλος, Μητρόπουλος, Τασούλης, Παντίδος, Μπούζας (59' Ιμαπγάσα), Μπουμάλ, Μασούρας (63' Φούντας), Πάνος, Γιάννου (88' Γκίνης), Σιώπης, Γκέζος

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Τσέρνι, Πίτσος, Μέγι, Γιοβάνοβιτς, Χαντί, Κοζορώνης, Ρέντζας, Γιουσούφ (83' Παμλίδης), Λυκογιάννης, Χαλκιαδάκης (59' Άλαν ντα Σίλβα), Στράους (46' Καζναφέρης).

Keywords
Τυχαία Θέματα