Με το στανιό η Ρεάλ (VIDEO)

22:53 25/8/2014 - Πηγή: AEK365

LA LIGA-1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ Μ.: 0-0
Γήπεδο: Βαγιέκας

Με το... αριστερό μπήκε στο νέο πρωτάθλημα η κάτοχος του τίτλου, Ατλέτικο Μαδρίτης, αφού έμεινε στο 0-0 με τη Ράγιο Βαγιεκάνο.

Με τον Σιμεόνε να είναι στον πάγκο κανονικά, αφού η τιμωρία του θα ισχύσει από τα επόμενα παιχνίδια, η Ατλέτικο Μαδρίτης αρκέστηκε στο να πάρει έναν βαθμό από την αναμέτρηση με τη Ράγιο στο «Βαγιέκας». Οι πρωταθλητές Ισπανίας έχασαν αρκετές ευκαιρίες, δεν μπόρεσαν όμως να παραβιάσουν την εστία του Κριστιάν Αλβάρεζ κι έτσι το 0-0 ήρθε μοιραία στην πρεμιέρα τους στη φετινή

Primera Division, λίγες μέρες μετά τον θρίαμβο επί της Ρεάλ στο Σούπερ Καπ Ισπανίας!

ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ (Πάκο Χιμένεθ): Αλβάρεζ, Τίτο, Μπα, Κουίνι, Ζε Κάστρο, Μπαένα, Τρασόρας, Κακουτά, Ακίνιο, Μπουένο, Περέιρα (55' Μανούτσο)

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Ντιέγκο Σιμεόνε): Μόγια, Γκοντίν, Ανσάλντι, Χουανφράν, Μιράντα, Σουάρεζ, Κόκε, Γκριζμάν (84' Ροντρίγκεζ), Φερνάντεζ, Μάντζουκιτς (75' Ερνάντεζ), Χιμένεζ (62'Νίγκεζ)

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΚΟΡΔΟΒΑ: 2-0
Γήπεδο: Σαντιάγκο Μπερναμπέου

Μουδιασμένο ξεκίνημα έκανε η Ρεάλ στη φετινή σεζόν, ωστόσο πήρε αυτό που ήθελε. Οι Μερένχες παρότι δεν έπεισαν, κέρδισαν την άπειρη Κόρδοβα με 2-0 και πήραν το τρίποντο.

Στο 7ο μόλις λεπτό, το σουτ του Χάβενααρ πέρασε λίγο άουτ, όπως κι εκείνο του Μόντριτς στο 10', ενώ στο 19' ο Κάρλος είπε όχι σε σουτ του Κριστιάνο. Στο 26ο λεπτό ο Κάρλος έδιωξε πολύ δύσκολα το μακρινό σουτ του Κρόος, ενώ στο 30' η Ρεάλ άνοιξε το σκορ. Ο Κρόος εκτέλεσε το κόρνερ από δεξιά και ο Μπενζεμά με καρφωτή κεφαλιά, έκανε το 1-0. Δύο λεπτά αργότερα, ο Κάρλος μπλόκαρε το μακρινό σουτ του Χαμές, ενώ στο 44' ο Χάβενααρ έπιασε την κεφαλιά μετά από κόρνερ, όμως η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Στο 60ο λεπτό, ο Χαμές βρέθηκε σε θέση βολής στην περιοχή, έκανε το δυνατό σουτ, όμως ο Χουάν Κάρλος έβγαλε με υπερένταση, ενώ στο 70', το γυριστό του Πάντιτς πέρασε μόλις άουτ. Τελικά στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο Ρονάλντο με μακρινό σουτ που έσκασε μπροστά στον Κάρλος, έκανε το 2-0. Στο 90+2' το σουτ του Φιδέλ έφυγε μόλις άουτ.

ΡΕΑΛ: Κασίγιας, Αρμπελόα (73' Καρρβαχάλ), Πέπε, Ράμος, Μαρσέλο, Μόντριτς, Κρόος, Μπέιλ, Χαμές Ροντρίγκες (73' Ίσκο), Ρονάλντο, Μπενζεμά (76' Κεντίρα).

ΚΟΡΔΟΒΑ: Κάρλος, Κρέσπο, Πάντιτς, Λόπεθ, Πινίγιος (46' Φέδε), Ρόσι, Γκαράι, Μάτος, Γκουνίνο, Μάτος (62' Φιδέλ), Σίλβα, Χάβενααρ (66' Σίσκο).

Keywords
Τυχαία Θέματα