Με σύμμαχο τον παρατηρητή ο ΠΑΟΚ

09:04 27/9/2013 - Πηγή: AEK365

Μετά την νέα τιμωρία της UEFA για τους υπεράριθμους οπαδούς στο παιχνίδι με την Σάλκε, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ άσκησε έφεση με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να ελπίζουν, σύμφωνα με δημοσιεύματα, στην έκθεση του παρατηρητή.
Υπενθυμίζεται πως ο ΠΑΟΚ

τιμωρήθηκε για τους υπεράριθμους φιλάθλους και όχι για το πού έδωσε τις προσκλήσεις και στην ΠΑΕ υποστηρίζουν πως στο γήπεδο δεν μπήκαν πάνω από 40 φίλαθλοι ενώ έχουν αποδείξεις πως οι υπόλοιποι που είδαν το ματς με την Σάλκε μπήκαν με προσκλήσεις από χορηγούς της UEFA, με διαπιστεύσεις ΜΜΕ και με εισιτήρια Γερμανών.
Αυτό επιβεβαιώνεται και από την έκθεση του παρατηρητή ο οποίος εκείνο το βράδυ είχε προχωρήσει σε αυστηρό έλεγχο.
Έτσι λοιπόν στον ΠΑΟΚ ελπίζουν πως με... σύμμαχο τον παρατηρητή θα γλιτώσουν την ποινή της μιας επιπλέον αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών και η ομάδα θα υποδεχτεί με κόσμο την Μακάμπι Χάιφα.
Για το θέμα της τιμωρίας, ο αντιπρόεδρος της UEFA, Μάριος Λευκαρίτης, τόνισε: "Είναι ξεκάθαρο ότι δεν υπάρχει κανονισμός και σχετική εγκύκλιος για το πού θα πάνε οι προσκλήσεις της κάθε ομάδας. Κάποια πράγματα όμως εννοούνται και οι ομάδες πρέπει να είναι προσεκτικές. Αν ο ΠΑΟΚ έδωσε προσκλήσεις στην Σάλκε και κάποιες από αυτές περίσσεψαν, δεν είχε στην συνέχεια δικαίωμα να της δώσει αλλού. Αν, όπως λέει ο ΠΑΟΚ, τις πήραν από Γερμανούς και αυτό το επιβεβαιώνει η έκθεση του παρατηρητή, είναι υποχρεωμένος ο ΠΑΟΚ να κάνει έφεση. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει κίνδυνος μεγαλύτερης τιμωρίας στην έφεση".

Keywords
Τυχαία Θέματα