Σε ρυθμούς... Ευρώπης η Βιγιαρεάλ

08:02 27/9/2013 - Πηγή: AEK365

LA LIGA 6η αγωνιστική

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ-ΕΣΠΑΝΙΟΛ 2-1

ΓΗΠΕΔΟ: MADRIGAL

Μετά από δυο συνεχόμενες ισοπαλίες, η Βιγιαρεάλ επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας 2-1 της Εσπανιόλ και έμεινε σε τροχιά Ευρώπης καθώς είναι αήττητη μετά από έξι αγωνιστικές. Μόλις 30 δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του αγώνα ο Περμπέτ αξιοποίησε ασίστ του Κάνι για το 1-0 των γηπεδούχων

και στο 67' πάλι από ασίστ του Κάνι ο Τζόναθαν Περέιρα έκανε το 2-0 για την Βιγιαρεάλ που κυριάρχησε στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού.
Η Εσπανιόλ το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει με τον Σέρχιο Γκαρσία στο 80ο λεπτό και γνώρισε την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα.

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Ασένχο, Μάριο, Μουσάκιο, Ινίγκεθ, Χάουμε Κόστα, Πίνα (80' Τριγκέρος), Μπρούνο, Ερνάν Πέρες (62' Ακίνο), Κάνι, Ζιοβάνι ντος Σάντος, Περμπέ (62' Χόναταν Περέιρα).
ΕΣΠΑΝΙΟΛ: Κασίγια, Ματιόνι, Σίντνεϊ, Έκτορ Μορένο, Κάρλος Κλερκ (68' Καπντεβίλα), Ραούλ Ροντρίγκεθ, Άλεξ Φερνάντεθ (46' Βίκτορ Σάντσεθ), Άμπρααμ, Μπιφουμά, Λανθαρότε (57' Στουάνι), Σέρχιο Γκαρθία.

ΧΕΤΑΦΕ-ΘΕΛΤΑ 2-0

ΓΗΠΕΔΟ: Coliseum Alfonso Pérez

Τέσσερις βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού βρίσκεται η Χετάφε που πέτυχε την δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα επικρατώντας της Θέλτα με 2-0. Ένα λεπτό πριν την ανάπαυλα ο Λόπες έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους με τον σκόρερ να γίνεται δημιουργός στο 50ο λεπτό για το 2-0 από τον Αρόγιο. Η Θέλτα έμεινε για τέταρτη συνεχόμενη αγωνιστική χωρίς νίκη και βρίσκεται στην 11η θέση.

ΧΕΤΑΦΕ: Μογιά, Άλβαρο Αρόγιο, Λισάντρο Λόπες (81' Ράφα), Αλέξις, Ρομπέρτο Λάγο, Μπόρχα, Μοσκέρα, Πάμπλο Σαράμπια, Πέδρο Λεόν, Ντιέγκο Κάστρο (76' Γκαβιλάν), Νικολάς Φεντόρ (71' Κολούνγκα).
ΘΕΛΤΑ: Γιοέλ, Μπελβίς (18' Χόνι Κάστρο), Καμπράλ, Νταβίντ Κόστας, Αουρτενέτσε, Ουμπίνια, Ραφίνια (59' Σάντι Μίνα), Μαντιντά, Ορεγιάνα, Κρον-Ντέλι (74' Άλεξ Λόπεθ), Νταβίντ Ροντρίγκεθ.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα