Με... οδηγό τον Κόντε και το 7-0

08:54 22/10/2014 - Πηγή: AEK365

ΦΑΣΗ ΟΜΙΛΩΝ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΜΙΛΟΡΑΝΤ ΜΑΖΙΤΣ (ΣΕΡΒΙΑ)

Δέκα πέντε χρόνια αφότου ο Αντόνιο Κόντε "ξέρανε" τον Ολυμπιακό και έντεκα χρόνια μετά το 7-0 στο Τορίνο, η "Μεγάλη Κυρία" του ιταλικού ποδοσφαίρου, η Γιουβέντους έρχεται και πάλι στην Αθήνα με στόχο να πικράνει ξανά τον Ολυμπιακό.

Ο αγώνας στο "Γ. Καραϊσκάκης" θα διεξαχθεί στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ με τις δυο ομάδες να έχουν από τρεις βαθμούς η κάθε μία μετά τις δυο πρώτες αγωνιστικές.
Στον Ολυμπιακό το θετικό αποτέλεσμα είναι μονόδρομος, μετά την ήττα από τη Μάλμε, με τον Μίτσελ να ξέρει πως οι παίκτες του πρέπει να δείξουν ένα πολύ καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο σε σχέση με αυτό των προηγούμενων αγώνων
Ο Ισπανός τεχνικός θα παρατάξει τον Ολυμπιακό με τερματοφύλακα τον Ρομπέρτο, δεξί μπακ τον Ελαμπντελαουί, στόπερ τους Μποτία και Αμπιντάλ και αριστερό μπακ τον Μασουακού. Μιλιβόγιεβιτς και Κασάμι θα είναι τα δυο αμυντικά χαφ, οι Αφελάι και Μανιάτης θα παίξουν στα πλάγια με τον Ντομίνγκες να έχει ελεύθερο ρόλο πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Μήτρογλου.
Την αποστολή του Ολυμπιακού συμπληρώνουν οι Μέγερι, Αυλωνίτης, Μπουχαλάκης, Διαμαντάκος, Ντουρμάζ, Γιαννούλης, Εντινγκά, Σαλίνο, Σιόβας.
Από την άλλη μεριά, η Γιουβέντους στα δυο παιχνίδια που ακολουθούν κόντρα στον Ολυμπιακό θέλει το απόλυτο για να κάνει αποφασιστικό βήμα πρόκρισης.
Πιθανή ενδεκάδα των πρωταθλητών Ιταλίας: Μπουφόν, Ογκμπόνα, Μπονούτσι, Κιελίνι, Λιχστάινερ, Βιδάλ, Πίρλο, Πογκμπά, Ασαμόα, Μοράτα, Τέβες.
Την αποστολή της Γιουβέντους συμπληρώνουν οι Στοράρι, Ρουμπίνιο, Εβρά, Παντοΐν, Ματιέλο, Μαρκίζιο, Περέιρα, Κομάν, Τζιοβίνκο και Γιορέντε.

Keywords
Τυχαία Θέματα